1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Yine Kanser Hastaları’na Yardım Derneği için çalacaklar
Yine Kanser Hastaları’na Yardım Derneği için çalacaklar

Yine Kanser Hastaları’na Yardım Derneği için çalacaklar

"Friends Across Borders", “Rock Night for Tulips”  oldu ama güzel ve anlamlı  amaç aynı kaldı.

A+A-

Murat OBENLER

"Friends Across Borders" etkinliği aynı amaçla bu kez “Rock Night for Tulips”  olarak  The Soulist Coffee & Music House’de yapılacak. Pandemi öncesinde The Soulist Coffee & Music House, Kıbrıs'ta müzikal bir köprü kurmak amacıyla Kıbrıs'ın her iki tarafındaki müzisyenler için iki kez (2018 ve 2019) "Friends Across Borders" etkinliğine ev sahipliği yaparken bu kez de etkinlik “Rock Night for Tulips”  adı ile devam ediyor.

Amacı Kıbrıs'ta müzikal bir köprü kurmak olan bu küçük festivalde , 2019 yılında Soulist sahnesinde 3 gün boyunca 70 kadar müzisyen yer aldı. Bu yıl da The Soulist , 11 Kasım Cuma günü bu amacını “Rock Night for Tulips” ile devam ediyor. Bu rock gecesinde , müzik ve dostluk adına Mental Soup (Girne) ve Private Garden (Lefkoşa/Limasol) Tulips yararına sahne alacak. Her iki grup da İlk albümleri “The Journey Through Abyss” ve “Mr. TV“ seslendirecekler.
Hollanda’da HOEX Radio ‘da ve Kuzey Kıbrıs’ta Bayrak İnternational radyosunda dj’lik yapan Roland Eyerich ‘in programı “Blues Rock Alive mit Roland“ tarafından desteklenen ve sunulan bu geceye katılarak hem KHYD’ye bir katkı yapabilir hem de sırınların ötesinde rock müziğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Giriş: 20:30
Başlangıç ​​Saati:
MENTAL SOUP : 21:00
PRIVATE GARDEN : 22:15
Giriş: 100 TL

MENTAL SOUP :
Ed Sezener - vokal, gitar
Arman Tatlıcıoğlu - bas
Bulut Akbilek - davul


PRIVATE GARDEN :
Nikolas Christodoulou – şarkıcı/gitarist
Max O Matic - Bas
Stefanos Meletou – Davul

Bu haber toplam 1274 defa okunmuştur
Etiketler : ,