1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldızlar şampiyonu ŞTO
Yıldızlar şampiyonu ŞTO

Yıldızlar şampiyonu ŞTO

Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası dün tamamlandı

A+A-

Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası dün tamamlandı

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası dün oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Şampiyon Şehit Turgut Ortaokulu oldu.

Gönyeli Stadı’nda dün ilk olarak üçüncülük karşılaşması oynandı. Çanakkale Ortaokulu ile Değirmenlik Lisesi arasında oynanan karşılaşmayı Çanakkale 3-1 kazanarak şampiyonayı üçüncü olarak tamamladı.
Bu karşılaşmanın ardından final heyecanı yaşandı. Şehit Turgut Ortaokulu ile Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu arasında oynanan final karşılaşmasında rakibine göre daha iyi bir oyun sergileyen Şehit Turgut Ortaokulu 4-1’lik skorla galip geldi ve şampiyonluk ipini göğüsledi.

KTFF’den ilk ikiye kupa
Maçların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara madalya ve kupaları takdim edildi. Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın verdiği kupalardan ayrı olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, ikinci Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu ve birinci Şehit Turgut Ortaokulu’na birer kupa takdim etti.

Bu haber toplam 1480 defa okunmuştur
Etiketler : ,