1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. YENİDÜZEN 47. Yıl tebrik mesajları
YENİDÜZEN 47. Yıl tebrik mesajları

YENİDÜZEN 47. Yıl tebrik mesajları

Siyasi partiler, sendikalar, sivil toplum örgütleri ile kurum ve kuruluşlar, YENİDÜZEN’in 47’nci yaşını, yayımladıkları mesajlarla kutladılar.

A+A-

Siyasi partiler, sendikalar, sivil toplum örgütleri ile kurum ve kuruluşlar, YENİDÜZEN’in 47’nci yaşını, yayımladıkları mesajlarla kutladılar. 

Yayımlanan mesajlar şöyle:

CTP

Kıbrıs Türk basınının yaşayan en eski gazetelerinden olan Yenidüzen, bugün 47’nci yaşını kutluyor. Yenidüzen 47 yıl boyunca birçok badireler atlatmış ancak hiçbir zaman fikir ve ifade özgürlüğünden, adil bir düzeni savunmaktan, Kıbrıs’ta ve dünyada barışı aramaktan vazgeçmemiştir. Yenidüzen kurulduğu ilk günden itibaren, geleceğe ışık tutmaya devam etmektedir ve edecektir.

12 Aralık 1975’te birkaç cesur yürekli yol arkadaşımızın özgürlük, barış ve demokrasi mücadelesi verenlerin sesi olma ve toplumun sorunlarını duyurma amacıyla kurduğu Yenidüzen Gazetesi, 47 yıldır Kıbrıs Türk halkının en güçlü sesi olmaya devam etmektedir.

Yenidüzen Gazetesi ve Kanal Sim’i medya okulu haline getiren, cesaretle gece gündüz emeğini ortaya koyan inançlı basın emekçilerini bu özel günlerinde kutlar, yeni bir düzen için daima yan yana mücadele edeceğimizi yineleriz.

Cumhuriyetçi Türk Partisi



LTB

Sayın Cenk Mutluyakalı
Yenidüzen gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

12 Aralık 1975’te kurulan ve yayın yaşamında 47’nci yılına giren Yenidüzen gazetesinin yeni yaşını kutlarken, sizleri ve bünyenizde yer alan tüm basın emekçilerini saygıyla selamlarım.

Dünyada ve ülkemizde Kıbrıs’ta barışa inanan, özgürlük ve demokrasi değerlerini yayıncılık ilkelerine yansıta Yenidüzen Gazetesi, bu yaklaşımı ile ülkemiz medyasında her daim öncü ve örnek olmuştur.

Bu vesileyle, kuruluş yıldönümünüzü yürekten kutlar, sizin şahsınızda kurumunuzda görev yapan tüm basın emekçilerine sevgi ve saygılarımı iletirim.

Mehmet Harmancı
Belediye Başkanı
Lefkoşa Türk Belediyesi

 

Gönyeli Belediyesi

Değerli Yenidüzen Ailesi,

Yenidüzen gazetesi kuruluş yılı olan 1975'ten bugüne barış gazeteciliği için örnek bir mücadele ortaya koymuş, Kıbrıs Türk basın tarihinin yaşayan en köklü gazetelerinden biri olarak varlığını korumuştur.

Yenidüzen'in 47'nci Kuruluş Yıldönümü'nü kutlarken, Kıbrıs'ta çok sesliliğe, demokrasiye ve fikir özgürlüğüne katkılarınızı da saygıyla selamlarım.

Tüm basın emekçilerini tebrik eder, Yenidüzen'in kuruluşundan bugüne emek verenleri saygıyla anarım.

Nice yıllara Yenidüzen.

Ahmet Y. Benli

Gönyeli Belediyesi Başkanı

 

KTÖS

“Kıbrıs'ın en köklü, kurumsal ve geleneksel gazetelerinden biri olan, bununla birlikte barış gazeteciliğini benimseyen ve evrensel haber ilkelerine uygun yayın yapan Yeni Düzen Gazetesi’nin 47. yayın yılını kutlarız.”

Burak Maviş

KTÖS Genel Sekreteri

 

ARUCAD

“Kıbrıs Türk Basınında izlediği yayın politikasında çizgisinden ayrılmadan Kıbrıs Türk Halkı’na hizmet veren gazetenizin kuruluş yıldönümünü kutlar; yapmış olduğunuz katkılardan dolayı, sizi ve sizin şahsınızda gazetenizin tüm çalışanlarını tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.”

Prof. Dr. Asım VEHBİ

Rektör

Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD)

 

TELSİM

Yenidüzen Gaztesi, kurulduğu günden bugüne, ilk günkü ilkeli yayınlarıyla toplumun nabzını tutmaya ve haber alma özgürlüğüne çok büyük katkılarda bulunmuştur. Gazetenizin 47'nci kuruluş yıldönümünü kutlar, şaşhsınızda sizi ve kurumunuzda emeği geçen tüm ekibinizi tebrik ederiz. 

 

KTMMOB

12 Aralık 1975 tarihinde kurulan Kıbrıs’ın en köklü, kurumsal ve geleneksel gazetelerinden biri olan Yenidüzen gazetesine, barış gazeteciliğini benimseyen ve gerçekçi Yayın İlkelerine bağlılığı ile örnek olan kadrolarında emek veren tüm basın çalışanları ile birlikte geçireceği nice 47 seneler dilerim.

Tunç Adanır

Genel Başkan

KTMMOB

 

BASIN-SEN

Yenidüzen Gazetesi  ülkemizin kuzeyinde barış gazeteciliğini kendisine misyon edinerek çıktığı yolda birçok basın emekçisinin verdiği emek ve mücadeleyle bugünlere ulaştı.

Doğru habercilik, basın etiği, ve barış gazeteciliğini ilke edinerek halkımızın takdirini kazanan ve kuruluşunun 47. yılını karşılayan Yenidüzen Gazetesi’nin yeni yaşını en içten dileklerimizle selamlar, gazetede emeği geçen tüm basın emekçilerimize ve Yenidüzen Yönetim Kurulu’na ülkemize kattıkları değerden dolayı teşekkür ederiz.

Basın Emekçileri Sendikası(a)

Başkan

Ali Kişmir

 

Turkcell

Sayın Cenk MUTLUYAKALI,
Yenidüzen Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni
Lefkoşa

Yarım asırlık bir zamana yaklaşan, özel haberciliğin öncülerinden ve önemli bir yere sahip olan Yenidüzen gazetesinin 47’inci kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlar, sizlerin, emek veren tüm basın mensuplarının ve çalışanlarınızın başarılarının devamını dilerim.

Saygılarımla,
Murat KÜÇÜKÖZDEMİR
Kuzey Kıbrıs Turkcell
Genel Müdür

T&T Ercan Havalimanı

Sayın Cenk MUTLUYAKALI
Yenidüzen Gazetesi
Genel Müdür ve
Genel Yayın Yönetmeni

Yenidüzen Gazetesi’nin 47’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla sizi
ve tüm şahsen emeği geçen arkadaşları canı gönülden kutluyorum.
Medyanın toplumsal gelişim, demokrasi ve çok seslilik açısından
önemli bir yeri vardır.
Yenidüzen Gazetesi’nin, yaptığı doğru, ilkeli, objektif haberlerle
Kıbrıs Türk halkının bir parçası haline gelmiştir.
Medyanın toplumsal gelişim, demokrasi ve çok seslilik açısından
önemli bir yeri vardır. Çağdaş ülkelerde demokrasilerin önemli
unsurlarından olan basın, yayın ve medya kuruluşları, toplumun hem
gözü kulağı hem de sesidir. Bir diğer önemli misyonu da devletle
toplum arasında köprü görevi görmesidir.
Bu vesileyle, Yenidüzen Gazetesi'nin 47’nci Kuruluş yıldönümünü
kutlar; bugüne kadar kurucusundan yazı işleri müdürüne,
muhabirinden matbaa görevlisine, dağıtıcısına ve okuyucusuna kadar
emeği geçen herkesi içtenlikle tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim.

Saygılarımla

M. Serhat Özçelik
T&T Ercan Havalimanı
Genel Müdür

 

Tarım Bakanlığı

Sayın Cenk Mutluyakalı,

YENİDÜZEN Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni 

Yenidüzen Gazetesi ; 47 yıldır, ülkemizdeki tüm gelişmelerin toplum ve kamuoyu ile buluşmasında her zaman özverili davranarak, sorgulayıcı ve denetleyici bir rol üstlenip, doğru işler yapılmasına öncü olan yayın kuruluşlarımızdan bir tanesi olmuştur.

Bu geçen sürede YENÜDÜZEN Gazetesi, toplumsal fayda, adalet ve demokratik değerler ile çok sesliliğin takipçisi olmuş, tarafsız ve doğru gazeteciliğin temellerini korumuş, toplumsal gelişimin öncü gücü olarak haberlerini halkımızla paylaşmıştır.

Bu düşüncelerle, başta YENİDÜZEN Gazetesi yöneticileri olmak üzere büyük bir özveri ile mesleklerini ifa eden basın emekçisi arkadaşlarımızı gönülden tebrik eder, YENİDÜZEN Gazetesi’nin 47’inci kuruluş yıldönümünü kutlarım.

KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı

Dursun OĞUZ

Bu haber toplam 1327 defa okunmuştur
Etiketler :