1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'Yeni yılda oyuncaksız çocuk kalmasın'
Yeni yılda oyuncaksız çocuk kalmasın

'Yeni yılda oyuncaksız çocuk kalmasın'

Bir grup gönüllü, “Yeni yılda oyuncaksız çocuk kalmasın” sloganıyla, Lefkoşa Surlariçi’ndeki çocuklar için düzenlenecek yeni yıl kutlaması ve oyuncak şenliği için geniş katılımlı bir kampanya başlattı.

A+A-

Bir grup gönüllü, “Yeni yılda oyuncaksız çocuk kalmasın” sloganıyla, Lefkoşa Surlariçi’ndeki çocuklar için düzenlenecek yeni yıl kutlaması ve oyuncak şenliği için geniş katılımlı bir kampanya başlattı. Sosyal medyada organizeolan gönüllüler, 28 Aralık’ta Selimiye Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte her çocuğa bir oyuncak için toplumun tüm kesimlerini oyuncak katkısı yapmaya çağırdı.
“Yeni yılda oyuncaksız çocuk kalmasın” diyen gönüllüer, Lefkoşa Surlariçi’nde 28 Aralık’ta yeni yıl eğlencesi ve oyuncak şenliği düzenliyor.
Selimiye Meydanı’nda saat 12.00’de gerçekleştirilecek etkinlikte kostümlü gösteriler yer alacak.
Yiyecek ve içecek sponsorluğunu Şefler Pastanesi, Arkadaş Pastanesi, Metgin, Ektam ve Evsu’nun üstlendiği yeni yıl eğlencesinde, çocuklar istedikleri oyuncakları seçecek.
Uygar Toys ise etkinlik için alınacak oyuncaklarda yüzde 20 indirim uygulayacak.
GİRNE VE LEFKOŞA’DA OYUNCAK MERKEZLERİ
Etkinliği organize eden gönüllüler, her çocuğa bir oyuncak için toplumun tüm kesimlerini oyuncak desteği vermeye çağırdı.
Facebook’ta açılan etkinlik sayfasından oyuncakların Girne’de Cafe Dükkan’a, Lefkoşa’da ise Atölye Cadı Kazanı Cafe ile Ghetto’ya bırakılabileceği bildirildi.
Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Facebook’ta açılan Yeni yılda oyuncaksız çocuk kalmasın! etkinlik sayfasından yararlanabilir. Etkinlik sayfası için TIKLAYIN

Bu haber toplam 3830 defa okunmuştur
Etiketler : ,