1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Yarım kalan işi bitireceğiz”
“Yarım kalan işi bitireceğiz”

“Yarım kalan işi bitireceğiz”

LTB’yi batıran UBP, adayı ile toplantı gerçekleştirdi. Küçük toplantıda konuştu

A+A-




Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanlık seçimlerinde Ulusal Birlik Partisi adayı olan Hasan Sertoğlu, Partinin Lefkoşa örgütleri üyeleriyle bir araya geldi.
Ulusal Birlik Partisi’nden verilen bilgiye göre, Parti Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük, toplantının bir tanıtım toplantısı olmadığını belirterek, hafta içinde düzenleyecekleri ayrı bir programla adayların kamuoyuna tanıtılacağını söyledi.
Küçük, konuşmasına şöyle devam etti:
“Amacımız yarım kalan belediye mali yapılanmasını gerçekleştirmektir. Lefkoşa Türk Belediyesinin öncelikli ihtiyacı da budur. Lefkoşa bugünkü konumundan çok daha iyi bir konumu hak etmektedir. Belediye çalışanlarının da haklarını alabilmesi için bu mali yapılanma çalışmalarına ihtiyaç vardır. Bunu da hükümetimiz ile uyum içerisinde Sn. Hasan Sertoğlu Başkanlığı’nda başaracağız.”
İrsen Küçük’ün ardından söz alan Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ise Lefkoşa halkının kendisine bu görevi verdiği takdirde, geçmişte başardığı ve elde ettiği tecrübeleri, Lefkoşa’nın şu anki durumundan kurtulması için de kullanacağını ve başaracağını söyledi.
Sertoğlu şeffaf yönetim anlayışı ve hükümet ile uyumlu çalışmalar soncu el birliği ile Lefkoşa’yı ayağa kaldırmak için kolları sıvadıklarını dile getirdi. TAK

Bu haber toplam 1509 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,