1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Yabancı ve Türkçe Dublaj 2018 Filmleri Burada
Yabancı ve Türkçe Dublaj 2018 Filmleri Burada

Yabancı ve Türkçe Dublaj 2018 Filmleri Burada

Bir çok kişi tarafından izlenen romantik komedi filmleri film izle seçeneği ile internet üzerinden de izlenebilmekte.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Bir çok kişinin Türk sinemasında tercih ettiği romantik komedi filmleri sinema sahnelerinde her yıl birkaç tane olarak gösterime giriyor. Bu ortamda en fazla bu filmleri izleyenler gençler, sevgililer ve yeni evli çiftler olarak görülüyor. Bir çok kişi tarafından izlenen romantik komedi filmleri film izle seçeneği ile internet üzerinden de izlenebilmekte. İnternet adreslerini tam olarak girdikten sonra film siteleri üzerinden filmler rahatça izlenebilmektedir.

 

Son zamanlarda çekimi yapılan Türk filmlerinde konu ne olursa olsun filmin kalitesi tartışılmaz şekilde kaliteli oluyor. Bu da günümüzde Türk sinemasının çok iyi bir çığır açtığını gösteriyor. Görüntü kalitesi ile ölçülen filmler arasında en fazla hd filmler yer alıyor. Ve en fazla internet üzerinden izlenmesi tercih edilen filmler de görüntü kalitesine göre seçiliyor.

 

Son zamanların yapılan filmlerinden en fazla sevilen filmler arasında komedilerde Recep İvedik yer alırken bu filmin şimdiye kadar 5 tane serisinin çıktığı biliniyor. İzleyici kesimin bu filmi izlerken rahatladıklarını toplum içinde ne kadar uygulanmayacak karakter varsa rahatlıkla bu filmde izlediklerini dile getiriyorlar.

 

Filmin ileriye yönelik daha fazla bölümlerinin çıkıp çıkmayacağı düşünülürken Gökbakar açıklama yaparak Recep İvedik filmi artık nereye kadar giderse götürmeyi düşünüyoruz. Belki de sonraları film tadında dizi kıvamında olur açıklaması yaptıktan sonra tüm ivedik severler filmin altıncısını da beklemeye başladı. Bakalım ileriki günlerde filmin altıncısı gelecek mi?

 

Star Wars, The Lord of the Rings: The Two Towers, The Lion King, Die Hard: With A Vengeance, Harry Potter and the Deathly Hallows, Armageddon, The Lord of the Rings: The Return of the King, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, Avatar, ndiana Jones and the Last Crusade, Toy Story 3, Transformers: Age of Extinction, Independence Day, Mission: Impossible II, Titanic, Pirates of the Caribbean: At World's End Frozen, The Avengers, The Dark Knight, Shrek 2, Jurassic Park, Aladdin, Terminator 2 ve Ghost filmleri şimdiye kadar en çok konuşulan yabancı filmler arasında.

 

Türk filmlerine geldiğimizde ise en fazla dış ülkelerde ve Türkiye’de konuşulan, beğenilen filmler her zaman tartışma oluşturmuş durumda. En çok beğenilen Türk filmlerini; Babam Ve Oğlum, Patron Mutlu Son İstiyor,  Gözetleme Kulesi, Bir Zamanlar Anadolu, Takva, Nar, Görümce,  Kocan Kadar Konuş, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Romantik, Dağ II. Kardeşim Benim, Eşkıya, Yol, Muhsin Bey, Selvi Boylum Al Yazmalım, Kış Uykusu, Vizontele, Vizontele Tuğba, Kelebeğin Rüyası, Dansöz ve GORA filmlerini saymak mümkün.

Filmlerin seçimi aslında kimisine göre senaryo ile kimisine göre ise oyuncular ile seçiliyor. Bir çok kişi görüntü kalitesine göre internet üzerinden film seyrederken sinema salonlarına gitmeyi tercih etmiyor. Rahat bir ortamda internet üzerinden film izlemeyi seçiyor.

Başrollerinde Will Smith ve Martin Lawrence üçüncüsünü çektikleri film gelecek yılın Kasımında yayınlanacak. Bir çok kişinin merakla beklediği film komedi ve aksiyon dalında sinemaya gelecek. Daha önce iki filmi daha yapılan Çılgın İkili bir çok kişi tarafından aksiyon sahneleri için beğeni toplamıştı. Bu filmin de diğer iki film gibi beğeni toplaması bekleniyor. İnternet üzerinden de vizyondan indikte sonra 2018 film izle olarak izlenilebilecek filmin ortalama olarak iki saat sürebileceği düşünülüyor.

Her zamanki gibi görüntü kalitesi filmin çok mükemmel bir sınıflandırmada  olacağı içeriğinde kullanılan efektlerin ve yapılan montajın da harika olacağı sanılıyor. Filme katkılarının çok olacağı düşünülen Will Smith ve Martin Lawrence bu filmde diğer seriler gibi büyük bir beceri göstermiş. Fragmanı yayınlanan filmde özellikle aksiyon sahneleri göze çarparken bir çok kişinin beğenisine sunulacak olan filmde diğer Will Smith ve Martin Lawrence Çılgın İkili filmlerinde oynarken bulunan oyuncuların bir kısmı bulunmuyor.

Fakat yeni oyuncuların sahne aldığı bu filmde ise farklı kategoride oyunculuk yapan sanatçılar bulunuyor. mesela bir tane korku filmlerinden çokça gördüğümüz bir oyuncu ve aksiyon filmlerinin seslendirmesini yapan oyunculardan da bir tane bulunuyor. Filmin konusu hakkında çok fazla internet ortamında bilgi bulunmazken. Filmin konusunu daha önceki iki film ile hemen hemen örtüştüğü de bilinen ve eleştirmenlerce söylenen bilgilerden.

 

Bu haber toplam 4448 defa okunmuştur