1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Uzman çavuş, Maraş'ı soyup çaldıklarını Yorgo'ya sattı”
“Uzman çavuş, Maraş'ı soyup çaldıklarını Yorgo'ya sattı”

“Uzman çavuş, Maraş'ı soyup çaldıklarını Yorgo'ya sattı”

24 Kasım’da Kapalı Maraş’taki binalardan çalınan ve tasarruflarında bulundurdukları çeşitli malzemeleri bir Kıbrıslı Rum’a satmaya çalışırken yakalandıkları iddia edilen M.Ç. ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığında uzman çavuş olan A.E. tutuklandı…

A+A-

Kapalı Maraş’taki binalardan çalındığı düşünülen çok sayıdaki çeşitli malzemeleri tasarruflarında bulunduran ve konu malzemeleri bir Rum vatandaşına satmaya çalışırken suçüstü tespit edildikleri iddia edilen zanlı M.Ç. ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığında Uzman Çavuş olan zanlı A.E tutuklandı. “Hırsızlık mal tasarrufu” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Polis: “Elimizde, zanlıların konu malzemeleri Kapalı Maraş’tan temin ettikleri bilgisi var”

Meselenin tahkikat memuru, 24 Kasım 2018 tarihinde Mağusa Polis Müdürlüğü Cürümleri Önleme Şubesinin aldığı ihbar üzerine Korkuteli köyünde zanlı M.Ç.’nin evine gittiğini söyledi. Tahkikat memuru, CÖŞ ekibinin konu eve gittiklerinde zanlı M.Ç. ile A.E ellerinde tutukları Rumca yazılı tabelaları Kıbrıs’ın güneyinde sakin Yorgo isimli kişiye ait MKE 867 plakalı aracın bagajına koydukları esnada tespit ettiklerini açıkladı. Evde yapılan aramada ise  4 adet Rumca yazılı reklam tabelası, 10 adet tahta üzerinde Rumca yazılı reklam afişi, 1 adet sandık, 27 adet Rumca yazılı ve yazısız cam şişe bulunarak emare alındığını belirten tahkikat memuru, zanlıların tutuklandığını söyledi. Tahkikat memuru, ellerinde zanlıların konu malzemeleri Kapalı Maraş’tan temin ettikleri yönünde bilgi bulunduğunu ifade ederek, konu ile ilgili araştırma yapacaklarını belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade eden tahkikat memuru, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi nöbetçi Yargıcı Zehra Yalkut Bilgeç, zanlı M.Ç.  ile A.E.’nin tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

 

 

 

Bu haber toplam 4701 defa okunmuştur
İlgili Haberler