1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Ürünlerimizle Herkese Kendinizi Yansıtma İmkanı
Ürünlerimizle Herkese Kendinizi Yansıtma İmkanı

Ürünlerimizle Herkese Kendinizi Yansıtma İmkanı

Tekerlekli sandalyenizin her şeyiyle sizi yansıtmasını istemez misiniz?

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Tekerlekli sandalyenizin her şeyiyle sizi yansıtmasını istemez misiniz? Wheel olarak sizin için temin ettiğimiz, tasarladığımız ve ürettiğimiz her ürün hem vücudunuza tam uyum sağlayacak hem de kişiliğinizi yansıtacak. Kurum olarak rahat bir seyehat geçirmeniz bu seyehat esnasında da tekerlekli sandalyerinizin sizi yansıtmasından mutlu olmanız kurumumuz açısından çok önemli.

Vücut ölçülerinize tamamen uyumlu şekilde tasarlanan;

Akülü Tekerlekli Sandalyeler  ve elektrikli tekerlekli sandalyeler  çeşitlerimizi sadece fiziksel özelliklerinize uygun değil aynı zamanda da kişiliğinize göre de kişiselleştirebilirsiniz. Sizi yansıttığınızı düşündüğünüz logo, renk, şekil, sembol ve herhangi başka şeyleri istediğiniz takdirde tekerlekli sandalyelerinize ekleyebiliyoruz. Ayrıca gidon, jant gibi parçaları istediğiniz gibi üretiyor ve size özel hale getiriyoruz.

Birçok basketbol takımının tercihi olan sporcu tekerlekli sandalye ürünümüzü alıp spor hayatınızda hem istediğiniz konforu elde edebilir hem de istediğiniz düzenlemeler ile herkesten farklı olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Neler Var?

Çocuk tekerlekli sandalye çeşirtlerimiz tam da çocuğunuza göre. Çocuğunuzun vücuduna göre şekil alan, onun büyümesine izin veren tekerlekli sandalyelerimiz ile çocuğunuza rahat bir yaşam imkanı sunuyoruz.

Quickie Tango ile tarzınız olan minimalizmi dışa yansıtabilirsiniz. Şık tasarımı ve oldukça minimal yapısıyla tam da istediğiniz gibi olan Quickie Tango vücut ölçülerinize göre ayarlanarak vücudunuza tam uyum sağlayacak ve ayarlanabilir koltuk derinliği ve koltuk genişliği ile de sizin için ultra konfor sağlayacaktır. Ürünleri İncelemek İçin http://www.tekerleklisandalyemiz.com/kategori2_31_1_akulu-sandalyeler ziyaret ediniz

 

Bu haber toplam 2191 defa okunmuştur