1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. UKÜ 21. Bahar Şenlikleri başlıyor
UKÜ 21. Bahar Şenlikleri başlıyor

UKÜ 21. Bahar Şenlikleri başlıyor

UKÜ 21. Bahar Şenlikleri Dereboyu’nda yapılacak kortej yürüyüşü ile başlıyor

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne bağlı Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen UKÜ 21. Bahar Şenlikleri, 07 Mayıs Salı günü saat 18.00’de Lefkoşa Dereboyu’nda yapılacak kortej yürüyüşü ile başlıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in gençlik markası Gnçtrkcll Kıbrıs’ın iletişim sponsoru olduğu 21. Bahar Şenlikleri “Yaşa, Öğren ve Paylaş/Live, Learn & Share” temasıyla 07-11 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor.

Bahar Şenlikleri kapsamında UKÜ kampüs alanında bulunan Öğrenci Merkezi, Festival Alanı ve CIU Arena Spor Kompleksi’nde düzenlenecek çeşitli etkinliklerin yanı sıra UKÜ Amfi Tiyatro’da da Grup Frekans, Otilia, Buray ve Simge’nin konserleri gerçekleştirilecek.

Etkinliklerde 109 farklı ülkeden gelen öğrencilerin birbirlerinin kültürlerini tanımaları, kaynaşmaları ve paylaşımda bulunmalarının amaçlanması yanı sıra çeşitli spor, sanat ve benzeri aktivitelerle öğrencileri buluşturmak da hedefleniyor. 21. Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler, UKÜ’lü öğrencilerin yanı sıra halkımıza da açık ve ücretsiz olacak.

Bu haber toplam 2201 defa okunmuştur
Etiketler :