1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Üç isim gözyaşlarıyla…
Üç isim gözyaşlarıyla…

Üç isim gözyaşlarıyla…

Lefkoşa’da dün hayatını kaybeden İlden Çimendağ, Mehmet Salih Sucuoğlu ve Ünal Bedevi bugün gözyaşları arasında toprağa verildi

A+A-

YENİDÜZEN

Ülkenin tanınmış spor eğitimcilerinden Beden Eğitimi öğretmeni Halil Çimendağ’ın 24 yaşındaki kızı İlden Çimendağ bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Uzun süredir kanser tedavisi gören Çimendağ dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

İlden Çimendağ’ın yansıra dün hayatını kaybeden UBP Lefkoşa Milletvekili Faiz Sucuoğlu’nun babası Mehmet Salih Sucuoğlu ile K.T. Barolar Birliği eski Başkanı Ünver Bedevi’nin annesi Ünal Bedevedi de son yolculuğuna uğurlandı.

Lefkoşa İsmail Safa Cami’de düzenlenen her üç cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, bazı siyasiler, eğitim ve hukuk dünyasından isimlerin yanı sıra vefat edenlerin aileleri ve sevenleri katıldı.

Cenazeye katılan birçok kişinin gözyaşlarını tutamadığı cenaze töreninde, tabutların omuzlarda taşınarak İlden Çimendağ, Mehmet Salih Sucuoğlu ve Ünal Bedevedi’nin toprağa verilmesiyle son buldu.

 

sucuoglu-001.gif

 

bedevi.gif

 

cimmendag.gif

Bu haber toplam 3132 defa okunmuştur
Etiketler :