1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Turkcell'lilere Salla Kazan'la 1 ayda 40 bini aşkın hediye
Turkcell'lilere Salla Kazan'la 1 ayda 40 bini aşkın hediye

Turkcell'lilere Salla Kazan'la 1 ayda 40 bini aşkın hediye

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler, “Salla Kazan” kampanyası ile bugüne kadar 40 bini aşkın hediye kazandı, kazanmaya devam ediyor.

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler, “Salla Kazan” kampanyası ile bugüne kadar 40 bini aşkın hediye kazandı, kazanmaya devam ediyor.
Açıklama şu şekilde: Emocanların Kıbrıs’a gelişi ile birlikte Cep Hesabım uygulamasını yükleyen tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler “Salla Kazan” kampanyasıyla sadece telefonlarını sallayarak koşulsuz şartsız on binlerce dakika ve internet kazanıyor.
Turkcell'den yapılan açıklamaya göre şirketin hem eğlendirmek, hem de hediyeler vermek için müşterilerine özel hazırladığı Salla Kazan kampanyasına yoğun ilgi var.
On binlerce dakika ve interneti kapsayan Salla Kazan her hafta kazandırmaya devam ediyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell'in müşterilerine özel hazırladığı Salla Kazan'la bugüne dek 40 bini aşkın hediye verildi.

Kampanya devam ediyor

15 dakikadan 200 dakika konuşmaya, 250 MB'tan 1 GB kullanıma kadar her hafta değişen 30'a yakın farklı hediye paketi Salla Kazan'da Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerini bekliyor.
Salla kazan kampanyası için Cep Hesabım uygulamasını indirmek ve aktif etmek gerekiyor. Turkcell'in “Cep Hesabım” uygulaması, “Salla Kazan” kampanyasına katılım fırsatı sunmanın yanı sıra kalan kullanımları kontrol etme, fatura detaylarına bakarak ödeme yapma, paket bilgilerini kontrol etme, hat ayarı ve paket satın alma gibi pek çok avantaj sağlıyor, hayatı kolaylaştırıyor.
 

Her hafta 1 kez

Bireysel ve kurumsal ses hattı kullanan müşteriler bu kampanyadan her hafta 1 kere yararlanabiliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler kampanya kapsamında verilen faydalardan kalan miktarının sorgusunu da yine Cep Hesabım uygulamasından yapabiliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada ayrıca, “Cep Hesabım uygulamasını App Store ya da Google Play Store’dan telefonunuza indirerek, uygulamaya giriş yapabilirsiniz” dendi. Ayrıca dileyenlerin mobil cihazlarından https://wr68e.app.goo.gl/1tOA linkini kullanarak uygulamayı indirebileceği de belirtildi.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 4332 defa okunmuştur