1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Turkcell’den “Akıllı Faturalı Dünyası”
Turkcell’den “Akıllı Faturalı Dünyası”

Turkcell’den “Akıllı Faturalı Dünyası”

Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran tüm avantajlar artık Akıllı Faturalı Dünyası’nda…

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell, faturalı müşterilerine yönelik tüm avantajlarını “Akıllı Faturalı Dünyası” altına topladı. “Faturalı dünyada faturan senin kontrolün altında” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu yeni dünyada, mobil iletişim hizmetlerinin müşteri memnuniyeti odağında, çok daha tasarruflu ve yeni avantajlarla sunulmasını hedefliyor.
“Akıllı Faturalı Dünyası”na yönelik tüm servis ve hizmetlerin detayları, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in faturalı hat kullanan müşterilerine özel düzenlenen yeni internet sitesi akillifaturalidunyasi.com sayfasından da aktarılıyor.

Neler var?
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Akıllı Faturalı Dünyası “Cep Hesabım”, “Kontrol Sende Servisi”,  “Paket Bilgilendirme”, “Akıllı Aşım Çözümleri”,  “Transit Servisi”, “Turkcell Wi-Fi”, “Akıllı Devir”, “Limit Servisi” gibi özel uygulama ve hizmetler sunuyor.


‘Hattınızı CEP HESABIM ile her yerden yönetin’
Akıllı Faturalı Dünyası’nda Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri “Cep Hesabım” uygulamasını indirerek, hatlarını, zamandan ve mekandan bağımsız yönetebiliyor. Fatura detaylarından kalan faydaları incelemeye, tarife değişikliğinden ek paket almaya hatta fatura ödemeye kadar pek çok işlem “Cep Hesabım”dan yapılıyor.
 

Turkcell’liler koruma altında
Akıllı Faturalı Dünyası’nın bir diğer önemli avantajı olan “Akıllı Aşım Çözümleri” de tanıtıldı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “Paket kapsamında sunulan dakikalarınızın bitmesi durumunda Akıllı Dakika aşım paketiniz otomatik olarak başlar, Standart Tarife’den konuşmak yerine %64 indirimle 9TL’ye yurt içi ve Türkiye her yöne 60 dakika konuşabilirsiniz” bilgisi verildi.

“Akıllı İnternet Aşım” servisi de benzer bir avantajı internet için sağlıyor. “Kontrol Sende Servisi” ile belirlenen fatura tutarında müşteriye bilgi verilirken, güncel fatura tutarına da anına erişim sağlanıyor.
KONTROL yazıp 8780’e SMS (kısa mesaj) gönderenler, güncel fatura bilgisine sahip oluyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler ayrıca “Akıllı Devir” ile paketlerinde kalan faydaları bir sonraki aya aktarabilirken, “Limit Servisi” ile de ödemek istediği tutarı belirleyerek, faturasını kontrol altına alabiliyor.

Gözde mekanlarda Turkcell Wi-Fi
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Akıllı Faturalı Dünyası”na yönelik en önemli avantajlarından biri olan “Turkcell Wi-Fi” ile ilgili ise şu bilgiler verildi:
“Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, Kuzey Kıbrıs’ın en gözde mekanlarında ücretsiz Wi-Fi hizmeti ayrıcalığına sahip oluyor. Hem hızlı hem de paketinizden kullanmadan internetin tadını Turkcell Wi-Fi ile çıkartabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ağın aktif olduğu mekanlarda Wi-Fi servisini aktif edip Wi-Fi şebekeler listesinden Turkcell Wi-Fi şebekesini seçmek ve giriş yapmak. Turkcell Wi-Fi servisinin geçerli olduğu mekanlara www.kktcell.com/paketler/faturali/turkcell-wifi adresinden ulaşabilirsiniz.”

Turkcell’liye roaming yok artık!
Akıllı Faturalı Dünyası’nın tüm bu avantajları yanında Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler “Transit Servisi” ile 69 ülkede gezerken iletişimlerini aynı Kıbrıs’taymış gibi roaming yükü olmadan günlük 15TL karşılığında paketini kullanarak gerçekleştirebiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, akıllı faturalı dünyasına katılmak isteyenler için müşteri temsilcilerinin ‘ayağa hizmet’ ile tarife danışmanlığı yaparak avantajlı dünyayı anlatacağı bilgisi verildi. Turkcell, futuralı dünyaya katılmak için akillifaturalidunyasi.com adresine girerek irtibat bilgilerinin kaydedilmesinin yeterli olduğunu belirtti.

 

Bu haber toplam 4261 defa okunmuştur