1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Transferde ilk dönem tamamlandı
Transferde ilk dönem tamamlandı

Transferde ilk dönem tamamlandı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından 2017 – 2018 futbol sezonu öncesi belirlenen 1’inci transfer dönemi dün mesai bitimi ile sona ererken kulüpler anlaşma sağladıkları oyunculara imza attı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından 2017 – 2018 futbol sezonu öncesi belirlenen 1’inci transfer dönemi dün mesai bitimi ile sona ererken kulüpler anlaşma sağladıkları oyunculara imza attı. Çok falza hareketliliğin yaşanmadığı son günde bazı takımlar kardolarına takviyeler yaptı.

Kiralık ve yabancı sürüyor

Süper Lig ve Birinci Lig ekipleri için 1 Temmuz’da başlayan ve dün tamamlanan yerli oyuncular için transfer döneminin tamamlanmasının ardından yabancı uyruklu futbolcu ve kiralık transfer dönemleri ise devam ediyor. Kiralık transfer dönemi 11 Eylül’de, yabancı uyruklu futbolcu transfer dönemi se 2 Ekim’de sona erecek.

Mehmetçik’ten altı imza

Transferin son gününde Birinci Lig’de hedefini Süper Lig olarak belirleyen Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği altı futbolcuya imza attırdı. Mehmetçik serbest transferde Halil Türen, bonservisli olarak Dumlupınar’dan Rıdvan Doymaz’ın yanı sıra Mağusa Türk Gücü’nden kiralık olarak Mehmet Çil’i ve Akıncılar – Vadili’den kaleci Çayan Çeko’yu renklerine bağladı. Mehmetçik ayrıca Yedikonuk’tan kiralık olarak Uğur Aktaş’ı alırken, Fikri Kırıklale yeni sezonda filiz lisans ile Mehmetçik forması giyecek.

Ahmet Karal Esentepe’ye, Reşat Nazlı Yalova’ya

Transferin son gününde Birinci Lig ekiplerinden Düzkaya, Esentepe’den Ahmet Karal’ı renklerine bağladı. Süper Lig ekiplerinden Yalova ise Gönyeli’den Reşat Nazlı’yı bonservisli olarak transfer etti.

Girne Halk Evi’nden üç transfer

Birinci Lig ekiplerinden Girne Halk Evi de transferin son gününde kadrosuna üç futbolcuyu dahil etti. Halk Evi, Tatlısu’dan Gökhan Konyalıoğlu ve Ozanköy’den Cemil Şenkahraman’ın bonservisini aldı. Girne ekibi ayrıca Ozanköy’den Zeki Kaşifoğlu’nu kiraladı.

Yeşilova kadrosunu güçlendirdi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova’da üç futbolcuyu renklerine bağladı. Yeşilova Binatlı’dan Yasin Doğan’ı, Lapta’dan Akın Topal’ı bonservisli olarak transfer etti. Alsancak ekibi ayrıca bonservisi Esentepe’de bulunan Deniz Kibar’ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

 

Fotoğraflar: Hüseyin Özbarışcı – Burhan Gürkan

 

Bu haber toplam 2366 defa okunmuştur
Etiketler : , ,