1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Trafik kazası: Biri ağır 4 yaralı
Trafik kazası: Biri ağır 4 yaralı

Trafik kazası: Biri ağır 4 yaralı

Girne - Esentepe Anayolu üzerinde bu akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi.

A+A-

Girne - Esentepe Anayolu üzerinde bu akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi.

Girne - Esentepe Anayolu üzerinde araçların yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada, can kaybı olmazken, ağır yaralanan Esentepe Futbolcusu Doğukan Karal, Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polisten yapılan açıklama şöyle: 

Bugün saat 19:00 sıralarında, Girne - Esentepe Anayolu üzerinde, Teknecik elektrik santrali önlerinde, Alexander Delis (E-48), yönetimindeki RD 046 plakalı araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada önünde aynı istikamete seyreden aracı geçmek için yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Erdal Yılmaz (E-37) yönetimindeki EP 411plakalı araç ile yüz yüze çarpışmışlardır.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile EP 411 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Doğukan Karal (E-17) ve RD 046 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Dimitri Delis (E-16) Girne Dr Akçiçek Hastanesine kaldırmışlardır. Kazada ağır yaralanan Doğukan Karal, Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilirken diğer yaralıların tedavisine ise Girne Dr Akçiçek Hastanesinde devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

 

Foto BRT

Bu haber toplam 5356 defa okunmuştur
Etiketler : ,