1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Trafiğe 2 can daha!
Trafiğe 2 can daha!

Trafiğe 2 can daha!

Mağusa - Karpaz yolunda bugün sabaha karşı gerçekleşen kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan aynı yol üzerine 27 Ocak'ta arabanın çarpması sonucu yaralanan 1 kişi daha hayata tutunamadı...

A+A-

Kumyalı’da meydana gelen trafik kazasında köprü çukuruna düşerek takla atan araçtaki yolcu 84 yaşındaki Fadime Ağcakoca hayatını kaybederken sürücü Nazmi Ağcakoca da yaralandı.

İskele’de Cuma gecesi bir aracın çarptığı yaya Hakan Erek de tedavi gördüğü Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde bu sabaha doğru yaşamını yitirdi.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, bugün saat 01.30 sıralarında Gazimağusa - Karpaz ana yolunun 45.-46. Kilometreleri arasında, Kumyalı köyü birinci yol kavşağı yakınlarında,   62 yaşındaki Nazmi Ağcakoca yönetimindeki ZRC 801 plakalı salon araç Karpaz istikametine giderken sürücünün dikkatsizliği nedeniyle yolun sağından yoldan çıktı.

Araç, 5 metre yükseklikten köprü çukuruna düşerek takla attı. Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan Gelincik'te sakin Fadime Ağcakoca (K-84) olay yerinde yaşamını yitirirken, kazada yaralanan araç sürücüsü Nazmi Ağcakoca ise tedavi için Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cuma gecesi yaralanan Kerek hayatını kaybetti

Öte yandan geçtiğimiz Cuma gecesi 21.30 sıralarında İskele’de Orchids Otel yakınlarında meydanı gelen Onur Armağan (E-25)  yönetimindeki aracın çarpması sonucu ağır yaralanan İskeleli yaya 47 yaşındaki Hakan Kerek, tedavi gördüğü Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kerek’in bu sabah saat 04.00'te yaşamını yitirdiği; tutuklu olan sürücü Onur Armağan ve kaza hakkındaki polis soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Bu haber toplam 1770 defa okunmuştur
Etiketler :