1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Tinie Tempah’a bilet kazandılar
Tinie Tempah’a bilet kazandılar

Tinie Tempah’a bilet kazandılar

Kuzey Kıbrıs Turkcell’li 10 çift Cage Club’ta Tinie Tempah konserini izledi

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Cep Hesabım” uygulaması ile Tinie Tempah konserini izleme fırsatını yakalayan şanslı çiftler, çok özel bir müzik şölenine tanıklık etti.
Geçtiğimiz akşam Girne’deki Cage Club’ta Tinie Tempah rüzgarı eserken, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Salla Kazan kampanyası şanslıları da oradaydı.
Cep Heabım uygulamasını telefonlarına indirerek “Salla Kazan” kampanyasına katılanlar arasından yapılan çekilişle 10 isim Tinie Tempah konserine bilet kazandı.
Kazanan isimler Afet Çağay, Ahmet Türcan, Ali Yücel, Aytunç Aydın, Çağrı Okuyucu, Fatoş Yahi, Güral Kordağ, İsmail Höyük, Jülide Solyalı, Sude Kozandağ yanlarındaki birer kişiyle birlikte ünlü sanatçı Tinie Tempah konserini dinleme fırsatı yakaladı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, telefonlarına Cep Hesabım uygulamasını indirerek ve “Salla Kazan” kampanyasıyla sadece telefonlarını sallayarak koşulsuz şartsız on binlerce dakika ve internet kazanıyor.
 

Tinie Tempah kimdir?

Calvin Harris ile söylediği Drinking from the Bottle, Zara Larsson’la söylediği ve radyolarda sıkça duyduğumuz Girls Like, Eric Turner ile söylediği Written in the Stars, Pass Out, Frisky gibi onlarca mega hit single’ı ile müzik listelerinde zirvelerden düşmeyen iki Brit ödüllü İngiliz hiphop yıldızı Tinie Tempah İngiltere’nin son zamanlarda dünyaya kazandırdığı en önemli isimlerden. Tinie Tempah’ın ayrıca Swedish House Mafia, Ellie Goulding, Kelly Rowland, Wiz Khalifa, Jess Glynne, Labrinth ile seslendirdiği daha pek çok single’ı bulunuyor.

 

 

Bu haber toplam 1996 defa okunmuştur