1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Testosteron Salgılanışını Rahatlıkla Düzenleyin
Testosteron Salgılanışını Rahatlıkla Düzenleyin

Testosteron Salgılanışını Rahatlıkla Düzenleyin

Erkek vücudunda testosteron üretimi oldukça önemlidir. İlk etapta bu hormonun salgılanması yalnızca cinsel güdülerin etkilenmesini akıllara getirirken birçok farklı etki de yaratmaktadır

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Erkek vücudunda testosteron üretimi oldukça önemlidir. İlk etapta bu hormonun salgılanması yalnızca cinsel güdülerin etkilenmesini akıllara getirirken birçok farklı etki de yaratmaktadır. Bu aşamada eğer kişilerde testosteron hormonu salgısı düşerse birçok olumsuz sonuç doğabilir. Kişiler ereksiyon problemi yaşarken bir yandan da libidolarında düşüklük meydana gelmektedir. Buna ek olarak yağ oranın artış ve yorgunluk gibi durumlar da meydana gelmektedir. Bu hormonun salgı düzeyinin artması ise belirli oranda faydalı olmaktadır. Doğru kullanıldığında çok faydalı olan ürünler bulunurken bu ürünler testosteron üretimini de arttırmaktadır. Bu tarz ürünler ülkemizde (Türkiye) çoban çökerten ya da demir dikeni adıyla da bilinmektedir.

Spor besinleri kategorisine giren bu ürünler tribulus terrestris ismiyle satışa sunulmaktadır. Latinceden gelen bu terim ürünlerin tamamının üzerinde yer alırken kişiler bu ürünleri verilen talimatlarda kullandıklarında testosteron üretimlerini arttıracaklardır. Bu durum libidolarının yükselmesine sebep olurken fiziksel ve cinsel açıdan performansı da etkilemektedir. Spor yapan kişiler kas kütlesi oluşumunu hızlandırırken güç ve enerji seviyesinin hızlı bir şekilde artmasında da etkili olmaktadır. Fiziksel olarak iyileşme sürecini kısaltabiliyor olması kişilerin spordan sonra kaslarının daha kısa sürede eski haline gelmesini sağlayacaktır. Bu sebeple de kişiler kaslarının yorgunluğu geçtiğinden daha kısa sürelerde daha fazla spor yapma imkânı bulurlar.

Bu tarz ürünlerden almayı düşünen kişiler Hardline Tribulus Terrestris ürününü satın almayı düşünebilirler. Türkiye merkezli olan Hardline firması tarafından üretilen bu ürün kapsüller halinde kullanıcılara sunulmaktadır. Genel olarak spor yapan kişilere günde 1 tablet kullanılması yeterli olacaktır. Bu tablet sabah saatlerinde ya da akşam saatlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Yemek öncesinde ya da yemek sonrasında belirli süreler geçtikten sonra kullanımı oldukça uygundur. Genel olarak aç kullanılması önerildiğinden eğer kişilerin yemekten sonra ürünü almaları gerekiyorsa belirli süreler beklemeleri gerekir. Tek bir kapsül şeklinde alınan bu ürün su ile birlikte içilmelidir. Tadının oldukça acı olduğu söylenebilir. Bu sebeple de çiğnenmeden kapsülün direkt olarak yutulması gerekmektedir. Kapsülün açılması ve içerisindeki ürünün alınması da önerilmeyen kullanımlardan birisidir.

Bir kapsülün içerisinde 625 mg. Tribulus bulunmaktadır. Bunun yanında ek maddeler yer almamaktadır. Ürünün belirgin yan etkiler olmazken uzmanlar 18 yaşından küçük olan kişilerin ürünü kullanmamasını önermektedir. Buna ek olarak spor yapan ve bu ürünü düzenli olarak kullanan kişiler yakın dönemde ameliyat olmaları gerekiyorsa bunun için 2 hafta öncesinden kullanımı kesmelidirler. Aksi halde ameliyat döneminde farklı yan etkiler oluşabilmektedir. Bunları göz önünde bulundurarak Hardline Tribulus Terrestris ürününü kullanan kişiler rahatlıkla bu üründen gerekli verimi alabilmektedir. Hem cinsel hayatlarında hem de spora ayırdıkları dönemde çok iyi düzeyde faydasını görebilirler.

 Hardline Tribulus Terrestris ürününü satın almak isteyen kişiler Fitbull sitesine girerken site içerisinde ürün için 79 TL istenmektedir. İçerisinde 100 adet kapsül bulunurken kişiler her bir kapsül için 0,79 TL ödemiş olacaklardır. Bu da spor besinleri arasında son derece uygun fiyat düzeylerinden birisidir. Ürünü havale ile alacak olan kişiler eğer banka hesaplarından yaptıkları aktarımlar ile birlikte ödemeleri nakit yaparlarsa %5 ek indirim kazanırlar. Bu sayede ürünü 75 TL fiyat ile almak da mümkündür. Kredi kartları ile yapılan ödemelerde 9 taksit imkânı kişilere sunulur. Buna ek site üzerinden alışverişlerini yapan herkese sunulan hediye seçenekleri bu ürün için de geçerlidir. Kişiler hediyelerini seçerek çok avantajlı bir şekilde alışverişini Fitbull sitesi üzerinden tamamlayabilirler. 

 

Bu haber toplam 2425 defa okunmuştur