1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tatar'dan ilk yorum: HP doğru yaptı
Tatar'dan ilk yorum: HP doğru yaptı

Tatar'dan ilk yorum: HP doğru yaptı

“Hükümet bitti. HP bana göre doğru kararı verdi. Çünkü günün sonunda Serdar Denktaş’la ilgili iddialar ortadayken bu şekilde sürmesi mümkün değildi”

A+A-

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar, HP’nin hükümetten çekilmesine yönelik kararını YENİDÜZEN’e yorumladı “Hükümet bitti. HP bana göre doğru kararı verdi. Çünkü günün sonunda Serdar Denktaş’la ilgili iddialar ortadayken bu şekilde sürmesi mümkün değildi” dedi.

Ersin Tatar şunları söyledi:

Hükümet bitti. HP bana göre doğru kararı verdi. Çünkü günün sonunda Serdar Denktaş’la ilgili iddialar ortadayken bu şekilde sürmesi mümkün değildi. Hükümet bir bütündür ve bu sarsıcı iddialar ortadayken devam etmek doğru olmazdı. Bu saatten sonra ne olur, onu hep birlikte göreceğiz. Partilerin yetkili kurulları toplanacak. UBP olarak gelinen son durumu değerlendireceğiz. Duruma göre karşı taraftan (HP’den) gelecek sinyale bağlı olarak bir durum değerlendirmesi yapacak. Siyasette tek alternatif bu hükümet modelidir demek doğru olmaz. Ancak sayısal duruma baktığınızda  UBP ve HP’nin toplam 30 milletvekili olduğu görülüyor. Siyasette yüzde yüz böyle olur demek de doğru olmaz. Her parti ile görüşerek bir karar üreteceğiz.

Bu haber toplam 2208 defa okunmuştur
Etiketler : ,