1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Taçoy istifayı yalanladı
Taçoy istifayı yalanladı

Taçoy istifayı yalanladı

KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı ve 3 üyesinin istifa ettiği ileri sürüldü, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Onurhan bu iddialara ilişkin konuşmayacağını dile getirirken, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy istifaları yalanladı.

A+A-

Fehime ALASYA

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Onurhan’ın ve beraberindeki 3 yönetim kurulu üyesinin kurumdan istifa ettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. YENİDÜZEN’in ulaştığı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Onurhan, bu iddialara ilişkin konuşmayacağını dile getirirken, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy bu iddiaları yalanladı.

Taçoy: “Benim haberim yok, böyle bir şey yaşanmadı. Erdal Onurhan ile konuştum, görüştüm, konuşmamız oldu fakat istifa olmadı.” dedi.

Erdal Onurhan’ın yanında, yönetim kurulu üyesi Esat Altay, Hüseyin Ademgil ile Özgür Özerdem’in de istifa ettiği ileri sürüldü.

Söz konusu istifaların, Onurhan ile beraberindeki 3 yönetim kurulu üyesi tarafından dün gerekçeleriyle birlikte Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy’a ilettikleri ve Başbakan’dan randevu bekleyip, istifalarını Başbakan’a sunmak üzere oldukları ifade edildi.

Buna karşın YENİDÜZEN’in ulaştığı Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, “Benim haberim yok, böyle bir şey yaşanmadı. Erdal Onurhan ile konuştum, görüştüm, konuşmamız oldu fakat istifa olmadı.”diyerek bu iddiaları yalanladı.

Bu haber toplam 2377 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler