1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ŞÜPHELİ ÖLÜM
ŞÜPHELİ ÖLÜM

ŞÜPHELİ ÖLÜM

Lefkoşa'da aracı içerisinde ölü bulunan 26 yaşındaki Arda Erkan’ın ölümü kafalarda soru işaretleri bıraktı.

A+A-

 

 

• ‘YOLCU KOLTUĞUNDAYDI’ İDDİASI… Aileye yakın kaynaklar Arda Erkan’ın yolcu koltuğunda Salih isimli arkadaşı tarafından baygın halde bulunduğunu, Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde kısa bir süre hayata döndürüldüğünü, ardından da yaşamını yitirdiğini öne sürdü. Polis ise bu iddiayı reddetti, “ölü bulundu” dedi.

• “ÇARPMA İZİ VAR, ÖRNEKLER ALINDI”…Öte yandan Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz yaptığı otopside Arda Erkan’ın vücudunda ‘sağa sola çarpma sonrasında oluşan yaralara’ rastladığını dile getirerek, ölüm nedeninin belirlenmesi için doku örneklerinin yanı sıra kan, idrar ve mide içeriğinin alındığını söyledi

• ARKADAŞLARI SORGUYA ALINDI… Şüpheli ölümün ardından Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri Erkan’ın arkadaşlarını sorguya aldı.  Polis, Erkan’ın ölümünün üzerindeki sır perdesini aralamak için gün boyunca birçok kişiyle görüşerek bilgi toplamaya çalıştı.

• NEDEN ÖLDÜ? Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, her türlü ihtimalin üzerinde duruyor. Kimi kaynaklar Erkan'ın hayatını kaybettiği gece aşırı uyuşturucu ve alkol kullandığını iddia etse de bu bilgi resmi makamlarca doğrulanmadı.

Ayşe GÜLER
26 yaşındaki Arda Erkan, Lefkoşa Ortaköy bölgesinde Yüzbaşı Tekin Yurdabak Caddesi üzerinde park edilmiş aracı içerisinde ölü bulundu.  Aileye yakın kaynaklar ise Erkan'ın araçta “baygın halde” bulunduğunu hastanede hayata gözlerini yumduğunu söyledi.
Polis Basın Subaylığı Erkan’ın park halindeki aracı içerisinde ölü bulunduğunu, olayla ilgili polis soruşturmasının sürdüğünü açıkladı.
Erkan’ın kullandığı aracın söz konusu bölgede sabah 04:00 sıralarında sinyal lambaları açık şekilde görüldüğü de iddialar arasında…

Ailesi ve arkadaşları yasta…
Gazeteci Mustafa Erkan’ın oğlu olan Arda Erkan’ın beklenmedik ölümü sevenler ve ailesinin yanı sıra basın camiasında da büyük üzüntüyle karşılandı.
Ölüm haberinin ardından Erkan’ın Lefkoşa’da Kızılbaş bölgesindeki evinde büyük bir sessizlik vardı.
Erkan’ın sevenleri ve arkadaşları, ailenin acısını paylamak için taziye ziyaretinde bulundu.
Genç yaşta yaşamını yitiren Erkan, bugün İsmail Safa Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’na defnedilecek.

Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz: “Sağa sola çarpma izi var”
Erkan’ın ölüm nedeninin ortaya çıkması için dün öğle saatlerinde Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz tarafından otopsi yapıldı.
Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz, Arda Erkan’ın vücudunda ‘sağa sola çarpma sonrasında oluşan yaralara’ rastladığını dile getirdi.
Deniz, Erkan’a dün öğle saatlerinde otopsi yaptığını, şu an için ölüm nedeni ile ilgili net bir şey söylemenin mümkün olmadığını belirtti.
Yapılan otopside Erkan’dan doku örneklerinin yanı sıra kan, idrar ve mide içeriğinin alındığını dile getiren Deniz, örneklerin bugün Devlet Kimya Labaratuarı’nda ve Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin Patoloji Servisi’ne gönderileceğini sözlerine ekledi.

Ailenin tek çocuğuydu…
26 yaşındaki Arda Erkan, Mustafa-Gülseren Erkan çiftinin tek oğluydu.
Yurt dışında üniversite eğitimini tamamladıktan sonra ülkeye geri dönen Erkan, askerliğini kısa bir süre önce tamamlamıştı.

Polis soruşturması sürüyor
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, her türlü ihtimalin üzerinde duruyor. Kimi kaynaklar Erkan'ın hayatını kaybettiği gece aşırı uyuşturucu ve alkol kullandığını iddia etse de bu bilgi resmi makamlarca doğrulanmadı.
Ekipler, bölgedeki işyerlerinin güvenlik kameralarını alarak Erkan’ın ölümü ile ilgili ipucu bulmaya çalışıyor.

Arkadaşları sorguya alındı
Şüpheli ölümün ardından Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri Erkan’ın arkadaşlarını sorguya aldı.
Polis, Erkan’ın ölümünün üzerindeki sır perdesini aralamak için gün boyunca birçok kişiyle görüşerek bilgi toplamaya çalıştı.

Bu haber toplam 21380 defa okunmuştur
İlgili Haberler