1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Suçlamaları kabul etti, cezaevine gönderildi
Suçlamaları kabul etti, cezaevine gönderildi

Suçlamaları kabul etti, cezaevine gönderildi

Bafra’da öz kardeşinin 12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz suçundan yakalanan 36 yaşındaki astsubay F.B., aleyhindeki soruşturma tamamlandı, yargılanıncaya kadar cezaevien gönderildi.

A+A-

Devrim DEMİR

Bafra’da öz kardeşinin 12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz suçundan yakalanan 36 yaşındaki astsubay F.B, aleyhindeki soruşturma tamamlandı. F.B, aleyhine alınan 7 günlük sürede polise verdiği gönüllü ifadesinde suçlamaları kabul etti, yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi.

Zanlı, tutukluluk süresi dolmadan saat 16.00 sıralarında İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Aleyhine getirilen tüm suçlamaları kabul eden zanlının, ‘rızası ile 12 yaşındaki çocukla ilişkiye girdiğini’ söylediği belirtildi.

Mahkeme, zanlının ileride yargılanıncaya kadar 3 ayı geçmeyecek şekilde hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Suçlamaları kabul etti

Büyük infial yaratan olayın ardından tutukluluk süresi Cuma günü dolması gereken zanlı, olay yaşanmaması için dün akşamüzeri apar topar İskele Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

YENİDÜZEN’in yakın kaynaklardan edindiği bilgide, zanlı aleyhine getirilen ’16 yaşından küçük çocuğa tecavüz’ suçlamasını kabul ettiği öğrenildi.  Amcanın tüyler ürperten ifadesinde, ‘çocuğun rızası ile ilişkiye girdiği’ yönünde gönüllü ifade verdiği öğrenildi.

Neler olmuştu?

Bafra’da yaşanan olayın duyulması ile zanlı F.B., ortadan kaybolmuş, polisin gerçekleştirdiği operasyon sonucu 2 gün aradan sonra dağlık alanda tutuklanmıştı.

29 Kasım tarihinde mahkemeye çıkarılan zanlı aleyhinde 7 gün tutukluluk emri alınmıştı.

GKK''ya ait Yedidalga Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda Astsubay olarak görev yapan F.B'nin evinde yapılan aramada çok sayıda mermi tespit edildi. Mermiler polis tarafından emare olarak alındı.

 

Foto: Arşiv

Bu haber toplam 6236 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler