1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sorunlu kavşakta yine kaza, iki araç çarpıştı
Sorunlu kavşakta yine kaza, iki araç çarpıştı

Sorunlu kavşakta yine kaza, iki araç çarpıştı

Göçmenköy’de bu sabah meydana gelen kazada iki salon araç çarpıştı. Görenleri korkutan kazada yaralanan olmazken, söz konusu cadde üzerinde çok sık benzer olaylar yaşandığı ifade edilerek, önlem alınması istendi.

A+A-

Göçmenköy’de bu sabah meydana gelen kazada iki salon araç çarpıştı. Görenleri korkutan kazada yaralanan olmazken, bölge trafiği kısa süreliğine aksadı, araçlarda 25 bin TL’lik maddi hasar meydana geldi.  Kazanın meydana geldiği noktada ise çok sık benzer olaylar yaşandığı ifade edilerek, önlem alınması istendi.

Polis, Lefkoşa’da Matbaacı Akif Sokak üzerinde meydana gelen kazada, 20 yaşındaki sürücü Ali Hayrıbetoğlu’nun, yönetimindeki MN 078 plakalı salon araç ile yol kavşağına geldiğinde anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsiz şekilde caddeye giriş yapması sonucu, Melek Özbil çelik yönetimindeki NP 307 plakalı araca çarpmasıyla meydana geldiğini belirtti.

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada kazada yaralanan olmazken araçlarda toplam 25 bin TL maddi zarar oluştuğu ifade edildi.

“Sürekli kaza olan bir nokta, önlem alınmalı”

Göçmenköy’deki Eziç Restoran ile Fuar Alanına çıkan yolun üzerinde, Bayraktar Ortaokulu’nun bulunduğu caddedeki dört yol kavşağında daha önce de çoğu kez benzer manzara yaşanmıştı.

Birçok kazanın olduğu noktada, özellikle bölge halkı yaşananları belediye ve Karayolları Dairesi’ne giderek şikayet etmiş, söz konusu yerde önlem alınmasını istemişti. Sorunlu kavşakta yine kazanın meydana gelmesi, bölgelilerin de yeniden tepkisini topladı.

Bölgeliler, “Yetkililer bir an önce önlem almalı” diyerek önlem alınmasını istedi.

227582346-374788380823104-6756948621055386812-n.jpg

FOTOĞRAFLAR: Ahmet Gürses

Bu haber toplam 2907 defa okunmuştur
Etiketler : ,