1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son imzalar atıldı
Son imzalar atıldı

Son imzalar atıldı

Futbolda kiralık ve yabancı uyruklu transfer dönemi sona erdi

A+A-

Futbolda 2018 – 2019 futbol sezonunda Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri için belirlenen kiralık transfer ve yabancı transferi tamamlandı. Daha önce 1 Temmuzda başlayan Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri için bonservisli transfer döneminin 20 Ağustosta tamamlanmasının ardından kiralık ve yabancı transferi dün mesai bitimi ile sona erdi. 2. Transfer dönemi ise 1 Ocak 2019 tarihinde başlayacak ve 21 Ocak 2019 tarihinde sona erecek.

Baytar gitti, Hafız geldi

Merit Alsancak Yeşilova transferin son gününde bir süre önce kadrosuna dahil ettiği kariyerli Türk futbolcu Engin Baytar’ın sözleşmesini feshetti. Yeşilova bu oyuncuya karşılık hazırlık döneminde denediği, Gana U21 milli takım forması da giyen Hafız Konkoni’yi renklerine bağladı. Merit Alsancak Yeşilova ayrıca Lapta'dan Yunus Emre Aksal'ı transfer etti.

Göktaş Baf Ülkü Yurdu’nda

Transfer son gününde Süper Lig’in Güzelyurt ekibi Baf Ülkü Yurdu da önemli bir transfere imza attı. Son yıllarda Yenicami’nin elde ettiği şampiyonluklarda pay sahibi olan bir isim olan Mehmet Göktaş, Baf Ülkü Yurdu’na transfer oldu.

Gençler yabancılarını değişti

K-Pet Süper Lig’in İskele bölgesi ekiplerinden Gençler Birliği üç yabancı uyruklu futbolcusunda değişikliğe gitti. Kırmızı siyahlı ekip transferin son gününde Martins Erifeke, ElvisSakyi ve Kevin Assiga'yı aldı. Gençler Birliği ayrıca Karadeniz 61'den Çağrı Evren'i ve Mehmetçik'ten Rıdvan Atlı'yı transfer etti.

Meta yeniden Dumlupınar’da

Birinci Lig’in kayıpsız lideri Dumlupınar transferin son gününde Hamitköy’den Ender Meta’yı renklerine bağladı. Birkaç sezon önce Birinci Lig şampiyonu olarak Süper Lig’e yükselen Dumlupınar o dönemde de Meta’yı kadrosunda bulunduruyordu. Ender Meta Hamitköy’den Dumlupınar’a transfer oldu. Dumlupınar ayrıca Küçük Kaymaklı'dan Birtan Timer'i transfer etti.

Kaymaklı’dan Keita ve Şanverdi takviyesi

K-Pet Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden Küçük Kaymaklı da yabancı takviyesi yapan ekiplerden oldu. Yeşil siyahlı ekip bir süre Gençler Birliği’ne dahil olan Ousmane Keita’ya transferin son gününde imza attırdı. Kaymaklı ayrıca Yenicami’den Osman Şanverdi’yi kiralık olarak bir yıllığına kadrosuna kattı.

Turgut Kaan Ocak’a, Avcı Halk Evi’ne

Transferin son günü iki Girne ekibi savunmalarına önemli takviyeler yaptı. Türk Ocağı Küçük Kaymaklı’nın savunmasının önemli isimlerinden olan Turgut Kaan Çoban’ı renklerine bağlarken, Girne Halk Evi de Türk Ocağı’ndan Mustafa Avcı’yı kadrosuna kattı.

Esentepe Çil ve Amasyalı’yı aldı

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Esentepe kadrosuna transferin son günü iki takviye gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı ekip Mağusa Türk Gücü’nden Mehmet Çil’in yanı sıra Yenicami’den Mahmut Amasyalı’ya imza attırdı.

Doğancı’dan iki takviye

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Doğancı da kadrosunu güçlendirdi. Doğancı, Lefke’den Arif Solkanat’ın yanı sıra Hüseyin Akaçalı’yı renklerine bağladı. Akaçalı geçtiğimiz sezon da Doğancı forması giyiyordu. Uzun yıllardır Lefke formasını terleten Solkanat ise ligin ilk iki haftasında Lefke maçlarının kadrosunda yer almıştı.

 

yeniduzen-satin-aliniz-900.jpg

 

 

Bu haber toplam 1702 defa okunmuştur