1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Şık Baston Bebek Arabaları
Şık Baston Bebek Arabaları

Şık Baston Bebek Arabaları

Bebeğinizin dingin ve hareketsiz geçen ilk aylarından sonra çok daha hareketli bir dönem başlar.

A+A-

Bebeğinizin dingin ve hareketsiz geçen ilk aylarından sonra çok daha hareketli bir dönem başlar. Yürümek, koşmak, zıplamak derken bebeğinizin dinamizmine ortak olmak bi zorunluluk haline gelir. Böyle anlarda seyahatlerinizi ve gezintilerinizi mümkün olan en hafif eşyalar ile yapmanız önemli ölçüde kolaylık sağlar. Baston bebek arabaları aradığınız konforu, hafifliği ve pratikliği size sunar.

Hem Şık Hem Kullanışlı Baston Araba Modelleri

Bebeğiniz büyümeye başladıktan sonra açık hava etkinlikleri ve gezintiler kaçınılmaz olur. Bebek bakım çantası, beslenme gereçleri, oyuncaklar, kol çantası derken bir anda pek çok eşya ile baş başa kaldığınızı fark edebilirsiniz. Baston bebek arabaları fonksiyonel tasarımları ve pratik kullanımlarıyla bebeğiniz ile yapacağınız seyahatleri çok daha hafif ve eğlenceli hale getirir. Kolay manevra sağlayan tekerlekleri, kavrayışı kolaylaştıran tutamakları ve her türlü hava şartına uyum sağlayan tasarımlarıyla baston bebek arabaları sayesinde yaz kış demeden bebeğinizi keyifle gezdirebilirsiniz. Üstelik kırmızıdan griye, siyahtan yeşile, pembeden bordoya kadar pek çok farklı renkte tasarlanan modeller şık görünümleri ile de dikkat çeker.

Baston Bebek Arabaları ile Daha Hafif, Daha Konforlu Seyahatler

Baston bebek arabaları hafif ve kompakt modelleri ile öne çıkar. Tek elle açma kapama yapmaya olanak sağlayan pratik tasarım, her an kontrolü elinizde tutmanıza yardımcı olur. Hafif iskeleti, tek başınıza olsanız dahi arabayı kolayca taşımanıza imkan tanır. Özel çantası bulunan modeller, hem taşıma hem de muhafaza konusunda kolaylık sunar.

Bebeğiniz büyüdükçe artan kilosu ile birlikte onu kucaklamak ve gezdirmek güç bir hal alabilir. Baston bebek arabaları hafif, konforlu ve kompakt tasarımları ile adımınızı dışarı attığınız her an size kolaylık sunar. Geniş, ergonomik, yumuşak pedli koltuğu ve yaslanma bölümü, gezinti esnasında bebeğinize rahat bir uyku deneyimi yaşatır. Sepet kısmı eşyalarınızı güvenle muhafaza ederek yükünüzü hafifletir.

Baston Bebek Arabası Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bebeğiniz için ideal baston bebek arabası için bazı kriterleri göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu kriterlerden bazıları şöyle sıralanabilir:

  • Bebeğiniz için ideal baston bebek arabasını bulmak için taşıma kapasitesine ve yaş grubuna bakarak kilosuna ve yaşına en uygun ürünü belirleyebilirsiniz. Bazı ürünlerin yenidoğan döneminden itibaren, bazılarının ise 6 aydan sonra kullanımı uygundur. Talimatlara göz atarak seçiminizi yapabilirsiniz.
  • Ürünün hafif olması ve pratik bir şekilde açılıp katlanabilmesi hem kullanımda hem de muhafaza etmede kolaylık sağlar.
  • Su geçirmeyen ve terletmeyen kumaşlardan yapılan baston bebek arabaları, farklı mevsimlerde kullanıma uygundur. Tentesi bulunan modeller, mevsim geçişlerinde yağışlı havalara, yazın ise sıcak havalara karşı koruma sağlar.
  • Bebekler için güvenlik son derece önemli bir konudur. 5 noktalı, dayanıklı emniyet kemeri ve ön barı bulunan modeller hareket ve sarsıntı yaşanması halinde bebeklerin güvenliğini temin eder.
  • Kompakt tasarımlı, özel çantalı, hafif baston bebek arabasını elinizde, omzunuzda ya da otomobilinizin bagajında kolayca taşıyabilir; evinizde hijyenik bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.
  • Özel fren sistemi bulunan baston bebek arabaları, duraklama zamanlarında arabanın hareket etmeden sabit bir şekilde kalmasını sağlar.
  • Tam yatabilen ve farklı pozisyonlarda ayarlanabilen koltuğu bulunan modeller bebeğinizin oturma, dinlenme ve uyku pozisyonlarında konforlu bir şekilde seyahat etmesine imkan tanır.
  • 360 derece dönme özelliğine sahip tekerlekler sürüş ve manevra kolaylığı sunar.
  • Gözetleme penceresi bulunan ürünler, gezinti esnasında bebeğinizi izleyerek kontrol etmenize olanak sağlar.

Siz de bebeğiniz ile yapacağınız keyifli seyahatler için Peg Perego’nun baston bebek arabası modellerini inceleyebilir, baston bebek arabası fiyatlarına göz atarak kendinize en uygun ürünü belirleyebilirsiniz.

Bu haber toplam 968 defa okunmuştur