1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Sertab Erener konseri ERTELENDİ
Sertab Erener konseri ERTELENDİ

Sertab Erener konseri ERTELENDİ

4. Girne Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Sertab Erener, bu akşam Amfitiyatroda hayranlarıyla buluşacak.

A+A-

Girne Belediyesi, Girne Kültür Sanat Festivali çerçevesinde bu akşam yapılması planlanan Sertab Erener konserinin olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendiğini açıkladı. Haziran ayı içerisine gerçekleştirilecek konserin tarihi daha sonra açıklanacak.

--------------------------------------------------

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden yapılan açıklamada; 4. yılına giren festivalde hersene olduğu gibi bu senede birbirinden güzel dev konserler ve muhteşem sanatçılar adamıza gelmeye devam ediyor.

Festival tüm hızıyla devam ediyor

Girne şehrinde “Kültürün ve Sanatın Kalbi Girnede Atacak” sloganıyla  yola çıkan ve  Avrupa ülkeleriyle aynı düzeyde festivaller yapan Girne Belediyesi, Festival kapsamında, Girne Amfitiyatro’da 7 Haziran’da Sertab Erener, 9 Haziran ‘da ise, “3 Adam Kıbrıs’ta” Talk Show’u, 14 Haziranda Desperado Eagles Tribute Band Konseri, 15 Haziran’da Girne, Lefkoşa Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi orkestralarının Cem Karaca ve Barış Manço şarkılarını seslendireceği Babalar Günü konseri, 21 Haziran’da Leman Sam ve 27 Haziran’da Kıraç’ın konserleri, Festival süresince, TC Devlet Tiyatroları, 11 Haziran ‘da Machbet,18 Haziran’da Teneke, 25 Haziran akşamı ise, Rumuz Goncagül adlı oyunları sahneleyecek.
Girne Ramadan Cemil Meydanı, Girne Limanı ve kent sokaklarında yerli yabancı birçok grubun konser ve gösterilerinin yer alacağı festival, 27 Haziran Cuma akşamı Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Kıraç’ın konseriyle sona erecek.YD

Bu haber toplam 2993 defa okunmuştur