1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sahne “Dünyalı” futbolcuların
Sahne “Dünyalı” futbolcuların

Sahne “Dünyalı” futbolcuların

K-Pet Süper Lig’de 10’uncu haftada bugün dört, yarın ise üç maç oynanacak

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’de 10. hafta bugün ve yarın oynanacak maçlarla başlıyor.  Kritik maçların oynanacağı haftada Küçük Kaymaklı, Gençlik Gücü ile karşılaşırken, Yenicami de Yeniboğaziçi’ni konuk edecek. Ligde haftanın dikkat çeken bir diğer karşılaşması da “Mesarya derbisi” adı altında Cihangir ile Serdarlı takımları arasında oynanacak.
K-Pet Süper Lig’de bugün dört maç, yarın ise üç maç oynanacak. Ligde bugün; Yenicami – Yeniboğaziçi, Cihangir – Serdarlı, Lefke – Hamitköy ve Yalova – Mormenekşe takımları karşı karşıya gelecek. Yarın ise Küçük Kaymaklı – Gençlik Gücü, Çetinkaya – Doğan Türk Birliği ve Bostancı Bağcıl – Mağusa Türk Gücü maçları oynanacak.

Puan savaşı: Yenicami - Yeniboğaziçi
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak maçta Yenicami ile Yeniboğaziçi takımları karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta zorlu Serdarlı deplasmanından üç puanla dönen ve liderle puanları eşitleyen Yenicami’de hedef bu maçtan da galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerini korumak. Son haftalarda formsuz bir görüntü çizen ve geçtiğimiz hafta Doğan Türk Birliği’ne mağlup olan Yeniboğaziçi’de bu maçtan en az bir puanla dönüp avantajlı bir sonuç elde etmek.  Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçta hakem Serkan Şimşek düdük çalacak.

Mesarya derbisi: Cihangir - Serdarlı
Ligde bugün oynanacak bir başka önemli müsabaka da Cihangir ile Serdarlı arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta Gençlik Gücü’nü farklı mağlup ederek üst sıralara doğru tırmanışını sürdüren Cihangir, bu maçtan da galip ayrılıp galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Yenicami karşısında iyi direnen fakat mağlup olmaktan kurtulamayan Serdarlı’da da hedef bu maçtan puan veya puanlar çıkarmak. Cihangir Stadı’nda oynanacak olan maçın hakemi Fehim Dayı.

Karadağ’da kritik maç: Lefke - Hamitköy
K-Pet Süper Lig’de bugünün bir başka maçı da Lefke ile Hamitköy arasında oynanacak. Bu sezon iyi bir grafik yakalayan fakat geçtiğimiz hafta Mağusa Türk Gücü’ne mağlup olarak zirvede yara alan Lefke‘de hedef bu maçtan yara almadan kurtulmak. Hamitköy geçtiğimiz hafta lider Küçük Kaymaklı ile berabere kalmıştı. Kırmızı siyahlılarda hedef zorlu deplasmandan puan çıkarmak. Lefke 16 Ağustos Stadı’nda oynanacak olan kritik 90 dakikada Ecvet Kanatlı görev yapacak.

İkisi de galibiyet istiyor: Yalova - Mormenekşe
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak olan bir diğer müsabakada ligin son sırasına demir atan Yalova, Süper Lig’e bu sezon damga vuran Mormenekşe’yi konuk edecek. Geçtiğimiz hafta son şampiyon Çetinkaya maçından üç puanı kaçıran taraf olan ve beraberlikle sahadan ayrılan Yalova bu maçtan puan alma hedefinde. Geçtiğimiz hafta Bostancı Bağcıl karşısından galip ayrılan Mormenekşe’de de hedef bu maçtan galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerini sağlama almak. Bostancı Fikri Karayel Stadı’nda oynanacak olan maçta Hakan Muhtaroğlu düdük çalacak.

Ruso’da Lefkoşa derbisi: Küçük Kaymaklı – Gençlik Gücü
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak maçta Küçük Kaymaklı ile Gençlik Gücü karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Hamitköy karşısından beraberlikle ayrılan ve zirvede yara alan Küçük Kaymaklı’da hedef bu maçı kazanıp yoluna kayıpsız devam etmek. Gençlik Gücü de geçtiğimiz hafta eksik kaldığı maçta Cihangir’e mağlup olup ligin son sırasına yerleşmişti. Yeşil beyazlılarda hedef bu maçtan puan çıkarıp sürpriz yapmak. Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’ndaki maçta Mehmet Malek görev yapacak.

Efsane, gençlere karşı: Çetinkaya – Doğan Türk Birliği
Ligde yarın oynanacak önemli maçlarından bir tanesi Çetinkaya ile Doğan Türk Birliği arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Yalova’ya puan kaybeden Çetinkaya bu maçı kazanıp çıkışa geçme hedefinde. Geçtiğimiz hafta müthiş bir futbol oynayan ve Yeniboğaziçi karşısından galip ayrılan Doğan Türk Birliği de bu maçtan galibiyetle dönüp zirve tırmanışını sürdürmek istiyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’ndaki maçta Savaş Tilki düdük çalacak.

İstikrar arıyorlar: Bostancı Bağcıl – Mağusa Türk Gücü
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak bir başka maçta Bostancı Bağcıl ile Mağusa Türk Gücü karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Mormenekşe’ye mağlup olarak ligin alt sıralarına doğru gerileyen Bostancı Bağcıl bu maçtan galibiyetle dönüp çıkışa geçmek istiyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Lefke’yi mağlup ederek haftalar sonra galibiyet gören Mağusa Türk Gücü de Bostancı Bağcıl’ı da mağlup edip galibiyet serisi yakalamak istiyor. Bostancı Yakup Özorun Stadı’nda  20 Temmuz oynanacak olan kritik karşılaşmada hakem Serkan Durmaz görev yapacak

Bu haber toplam 1496 defa okunmuştur
Etiketler :