1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sağlık Bakanlığı: "Atlas Rüstemoğlu raporu polise iletildi"
Sağlık Bakanlığı: "Atlas Rüstemoğlu raporu polise iletildi"

Sağlık Bakanlığı: "Atlas Rüstemoğlu raporu polise iletildi"

Atlas Rüstemoğlu'na yapılan otopsi ve inceleme raporu hakkında Sağlık Bakanlığı’ndan açıklama yapıldı.

A+A-

Atlas Rüstemoğlu'na yapılan otopsi ve inceleme raporu hakkında Sağlık Bakanlığı’ndan açıklama yapıldı.

Açıklamada bakanlık Atlas Rüstemoğlu’na yapılan otopsi ve inceleme rapor sonuçlarının dün bakanlığa ulaştığını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle:

“Atlas Rüstemoğlu’nun vefatı ile ilgili yapılan otopsi ve inceleme raporu daha önce tahkikat memuruna iletilmiştir.  Türkiye Cumhuriyeti Adli Tıp Kurumuna gönderilen doku örnekleri ve toksikoloji inceleme sonuçları 26 Şubat Çarşamba 2020 tarihinde bakanlığımıza ulaştırılmıştır. Belgeler elimize ulaşır ulaşmaz aynı gün içerisinde bakanlığımız bu raporları Polis Genel Müdürlüğü’ne iletmiştir. Yaşanan süreç içerisinde bakanlığımız herhangi bir bulguyu ya da olayı gizli tutmamış, geciktirmemiştir. Belgeler adli makamlara ulaşmış olup yapılacak tahkikatın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.”

 


Aile eylemin yapılacağını açıkladı

Atlas Rüstemoğlu'nun halası İsmet Rüstemoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada eylemin yapılacağını açıkladı.

Atlas Rüstemoğlu’nun halası İsmet Rüstemoğlu tarafından oluşturulan gruptan yaptığı açıklama şu şekilde:

 “YANIMIZDA OLAN HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM. 3 Ay kimseye sesimizi duyuramadık. Ben tek başıma sesimi duyuramazdım. SİZLERİN sayesinde.

ATLAS’ın Sesini duyurduk. Hep söyledim ve hep söyleyeceğim Halk Güçlüdür! Halk Güçtür! Halk el ele verip birlik olunca başarır, kazanır… Biz Kazandık… Şimdi ne mi olacak? Başlatılan soruşturmanın ardından Sağlık Bakanlığı tarafından bugün açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada beklenilen raporların geldiği ifade edildi fakat içeriği ve sonuçlar hakkında bir bilgi verilmedi. Bu sebeplerden dolayı yarın yapılacak olan eylemimizde Sayın Sağlık Bakanımızın bize gelen raporların içeriğini açıklaması doğrultusunda bir talebimiz olacaktır.

Biz Halk olarak eylemimizden vazgeçmiyoruz Yarın Sağlık bakanlığı önünde saat 13.30’da hepinizi bekliyoruz DAVAMIZDAN, ÇIKTIĞIMIZ YOLDAN GERİ DÖNMEK YOK… DEVAM EDİYORUZ”

Bu haber toplam 3092 defa okunmuştur
İlgili Haberler