1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Retrobüs City Mall’da coşturdu
Retrobüs City Mall’da coşturdu

Retrobüs City Mall’da coşturdu

Taklitleri ve dönem kostümleriyle Retrobüs müzik grubu dinleyenleri hayran bıraktı

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "20 Temmuz" kapsamında sıra dışı bir konsere ev sahipliği yaptı.

Taklit performansları, kendilerine has yorumları ve kostümleriyle ünlenen  'Retrobüs'  müzik grubu, 20 Temmuz Perşembe günü saat 19:00’da City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde konser verdi.

Başta Cem Karaca, Barış Manço ve Erkin Koray olmak üzere herkes tarafından bilinen ve çok sevilen bir çok nostaljik birçok ismin şarkılarını yorumlayan Retrobüs grubunun City Mall konserine çok sayıda kişi katıldı.

60, 70, 80 ve 90’ların en hit şarkılarını, gerek dönemin usta isimlerinin ses taklitleri, gerekse kendilerine has yorumlarıyla cover'layan ve bunu da dönem kostümleri ile destekleyen Retrobüs, City Mall’da dinleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Taklitleri kadar kostümleri ve aksesuvarlarıyla da dikkat çeken grup, sahnedeki performanslarını tiyatral bir gösteri havasında sunarak City Mall’da bulunan yüzlerce ziyaretçiyi çoşturdu.

Yeşilçam sinemasının unutulmaz oyuncularının taklitleri ve dönemin en ünlü şarkılarının yorumlarıyla konsere başlayan Retrobüs grubu, zamanda yolculuğa çıkaran repertuarları ile unutulmaz bir performans sergiledi.

Konser boyunca tüm şarkılara eşlik eden ziyaretçiler, Yeşilçam’ın ve müzik dünyasının büyük kayıplarından Kemal Sunal ve Cem Karaca gibi efsane ustaları anarken  zaman zaman duygulu anlar da yaşadılar.

Herkese ve her keseye uygun markalar ve lezzet durakları City Mall’da

30 bin metre kare kapalı alandaki modern mimari tasarımı ile 28 Ekim 2016’dan beri  Mağusa’da  Kıbrıs halkının hizmetinde olan City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesine kattığı yeni markalarla büyümeye devam ediyor. 

 

Bu haber toplam 2296 defa okunmuştur
Etiketler :