1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Polisiye Olaylar
Polisiye Olaylar

Polisiye Olaylar

Yeşil reçeteye tabi toplam 59 hap bulundu

A+A-

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir işletmede dün akşam saat 21:30 sıralarında şüpheli hareketler sergileyen İ.G.(E-26)’nin üzerinde polis tarafından yapılan aramada, yeşil reçeteye tabi toplam 59 adet hap bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

750 gram hintkeneviri olduğuna inanılan madde ele geçirildi

Dün akşam, saat 22:00 sıralarında, Gazimağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen opersayon kapsamında, S.A.(E-66)’nın tasarrufunda yaklaşık 750 gram ağırlığında hintkeneviri (kubar esrar) türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan M.Y.(E-62) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

 

Güzelyurt'ta trafik denetimlerinde hintkeneveri  olduğuna inanılan madde ele geçirildi

Dün saat 17:30 sıralarında, Güzelyurt-Lefkoşa Anayolu üzerinde Serhatköy mevkiinde, polis tarafından yapılan trafik kontrolü sırasında kontrol maksatlı durdurulan S.O.J.(E-28)’in kullanımındaki araçta yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneveri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır.

Akabinde, S.O.J.’nin Lefkoşa’daki ikametgahında yapılan aramada, ikametgahta sakin P.F.A.(E-26)’nın tasarrufunda yeşil reçeteye tabi 6 adet hap bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Seyir halindeki tırda yangın çıktı

İskele-Karpaz ana yolu üzerinde dün seyir halindeki bir tır araçta meydana gelen yangın, zarara neden oldu.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Lokum Restoran çemberi yakınlarında dün saat 13.30 sıralarında, B. G. kullanımındaki RN 236 plakalı tır araçta seyir halindeyken, sol arka lastiğinin patlayıp lastikten atılan parçaların aracın sıcak aksamlarına temas ederek, alevlenmesi sonucu yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucu, tır aracın arkasında takılı bulunan dorsenin orta ve arka dingilleri, sol dört lastiği ve bir adet körüğü yanarak, zarar gördü.

 

Girne’de iş yerinde yangın

Girne’de dün saat 15.30 sıralarında, Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinin mutfak odasında, çalışır durumdaki ocağın üstünde unutulan tencerenin ısınıp alevlenmesi sonucu yangın çıktı.

İşletme sahibi tarafından söndürülen yangın sonucu, tencere ve ocak yanarak zarar gördü.

Girne'de hırsızlık

Dün saat 16:30 sıralarında, Girne’de Ziya Rızkı Caddesi üzerinde, kaldırım üzerinde park halinde bulunan bir şahsa ait araç içerisinde muhafaza edilen çanta ve içerisinde bulunan toplam 500 ABD doları ile 90 TL nakit para, kimlik kartı, sürüş ehliyeti ve kablosuz telefon kulaklığı çalınmıştır.

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen F.P.G.(E-37) tespit edilerek tutuklanmıştır.

Soruşturma devam etmektedir.

 

 

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur