1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Polis açıklaması: Geniş çaplı soruşturma başlatıldı
Polis açıklaması: Geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Polis açıklaması: Geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Polis yaptığı açıklamada Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın hayatını kaybettiğini ve geniş çaplı soruşturma başlatıldığını duyurdu.

A+A-

Polis yaptığı açıklamada Halil Falyalı ve soförü Murat Demirtaş'ın hayatını kaybettiğini ve geniş çaplı soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Polis açıklaması şöyle:

8.2.2022 tarihinde, saat 19:00 sıralarında Çatalköy'de 20 Temmuz Caddesi üzerinde, iş adamı Halil Falyalı'nın içinde bulunduğu araca meçhul şahıs/lar tarafından açılan ateş sonucu, aracın şoförü Murat DEMİRTAŞ olay yerinde yaşamını yitirirken, olayda ağır yaralanan Halil FALYALI ise ambulans ile kaldırıldığı Yakın Doğu Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir.  Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

YENİDÜZEN'in elde ettiği bilgilere göre Ercan Havaalanı'na giden yollarda polis araç durdurma ve kimlik kontrolü yapıyor. 

Polis ayrıca sosyal medyada yaygın olan paylaşılan ve MOBESE görüntüsü olduğu iddia edilen fotoğrafla ilgili de açıklama yaptı. Polis açıklamasında söz konusu fotoğraftaki kişilerin olayla ilgisi olmadığını kaydetti, "mesele polis tarafından çok yönlü olarak titizlikle soruşturulmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Polis açıklaması şöyle:

"Bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada, bir araç içerisinde yer alan iki erkek şahsa ait görüntülerin, iş adamı Halil FALYALI ve şoförünün öldürülmesi olayının failleri olduğu ve polis tarafından arandığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Konu şahısların olayla bağlantısının olmadığı saptanmakla beraber, mesele polis tarafından çok yönlü olarak titizlikle soruşturulmaktadır. 
 Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur."

Bu haber toplam 3796 defa okunmuştur