1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Pilli: “Bazı kesimler anlamak istemedi, ne gerekirse yapacağız”
Pilli: “Bazı kesimler anlamak istemedi, ne gerekirse yapacağız”

Pilli: “Bazı kesimler anlamak istemedi, ne gerekirse yapacağız”

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu olağanüstü toplandı. YENİDÜZEN’e konuşan Pilli, yerel vakalardaki artışa dikkat çekerek, “Bazı kesimler anlamak istemedi.  Tam bu noktada kaybetmek istemiyoruz” dedi.

A+A-

Bulaşıcı Hatalıklar Üst Kurulu dün gece olağanüstü toplandı. YENİDÜZEN’ konuşan Pilli, yerel vakalardaki artışa dikkat çekerek, “Bazı kesimler anlamak istemedi. Önümüzdeki günlerde aşılar gelecek. Yüzdük yüzdük sonuna geldik. Tam bu noktada kaybetmek istemiyoruz” dedi. 

Kıbrıs’ın kuzeyinden ve güneyinden yerel vakaların artış göstermesi ve önüne geçilememesi üzerine dün gece saat 21:30’ Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu olağan üstü toplandı.

YENİDÜZEN’ açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Ali Pilli, vakalardaki artışlardan dolayı toplantının yapılacağını ifade ederek, süreci değerlendireceklerini söyledi.

Toplantıdan yeni kararların çıkıp çıkmaması noktasında net bir şey söyleyemeyeceğini dile getiren Pilli, gelinen noktayı enine boyuna değerlendireceklerini ve gerekli önemlerin alınmaya devam edeceğini vurguladı.

“Bazı kesimler anlamak istemedi”

“Toplantıdan kapanma kararı çıkar m?” sorusu üzerine ise Pilli, “bilmiyorum” cevabını verdi ve ekledi: “Ben geçen haftalarda da buna benzer bir açıklama yapmıştım. Bazı kesimler anlamak istemedi. Önümüzdeki günlerde aşılar gelecek. Yüzdük yüzdük sonuna geldik. Tam bu noktada kaybetmek istemiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 9512 defa okunmuştur
İlgili Haberler