1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Park halindeki araçlardan hırsızlık
Park halindeki araçlardan hırsızlık

Park halindeki araçlardan hırsızlık

Gönyeli’de dün İnce Sokak üzerinde park halinde bulunan bir aracın arka camı kırılarak araçtan para çalındı.

A+A-

Gönyeli’de dün İnce Sokak üzerinde park halinde bulunan bir aracın arka camı kırılarak araçtan 200 Avustralya Doları, 700 TL ve 5 Euro nakit para, aynı sokakta park halindeki başka bir araçtan ise air pod kulaklık, güneş gözlüğü, parfüm ve 500 TL nakit para çalındı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen A.O.G.(E-27), B.G.(E-28) ve M.Ş.(E-22) tutuklandı.

Öte yandan, 24 Nisan ve 16 Mayıs tarihlerinde, Gönyeli - Yenikent’te faaliyet göstermekte olan bir eczaneden S.T.(E-43) tarafından iki ayrı tarihte, iki cinsel gücü artırıcı jelin çalındığı tespit edildi.

S.T. tutuklandı.

Mağusa’da yangın

Mağusa’da  bulunan Avrupa Liderlik Üniversitesi'ne ait ait su deposuna bağlı bulunan su motorunun elektrik aksamlarında oluşan kısa devre sonucu dün yangın meydana geldi.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 5 tonluk plastik su deposu, su motoru, hidrofor basınç tüpü, su topu, seviye şalteri ve kırk metrekarelik alan içerisindeki kamışlık ve  kuru otlar yanarak hasar gördü.

Lefkoşa’da trafik kazasında bir kişi yaralandı

Lefkoşa Ortaköy’de Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde bu sabah meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Salih Taşkın Yaradanakul (E-62) yönetimindeki JZ 598 plakalı aracı ile Gönyeli’ye doğru seyrettiği sırada, hastane önlerine geldiğinde aynı istikamette seyreden ve yayaların geçmesi için kırmızı ışık yandığından  durmak zorunda kalan Mehmet Uslu (E-69) yönetimindeki SU 186 plakalı aracın arka kısmına çarpıp sağ yan kısmı üzerine devrildi.

Kaza sonucu yaralanan JZ 598 plakalı araç sürücüsü Salih Taşkın Yaradanakul’un tedavisi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde  devam ediyor.

Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur
Etiketler : , ,