1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Padanya lider çıktı: 2-0
Padanya lider çıktı: 2-0

Padanya lider çıktı: 2-0

CONIFA Euro 2017’nin B Grubu’nu Padanya lider tamamladı

A+A-

STAT: Atatürk Stadı
HAKEMLER: Dimitrii Zhukov, Vitalii Mazim, Valerii Kravchenko

PADANYA: Marco  Murriero, Leonardo Muchetti, Danny Magne (Dk.74 Nicola Mazzotti), Stefano Tignonsini, Nicolas Dossi, Luca Ferri, Andrea Rota, Gianluca Rolandone, Fabricio Porcel de Peralta (Dk.69 Gabriele Piantoni), Ersid Pllumbaj (Dk.71 William Rosset), Marco Garavelli (Dk.86 Antonio Pizzolla)

FELVIDEK: Rostisla Prokop, Mark Nagy (Dk.80 David Ozogany), Jani Szepe, Richard Krizan, Viktor Busanszky (Dk.69 Lajos Kalmar), Erik Ganyovics, Szilard Halak, Rajmund Mikus (Dk.74 Kevin Zsigmond), Tibor Szabo, İmre Vanko (Dk.66 Zsolt Magyar), Attila Molnar

GOLLER: Dk.61 Andrea Rota, Dk.90+1 William Rosset (Padanya)

 

CONIFA Euro 2017’de B Grubu son maçında Padanya ile Felvidek Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-0’lık skorla kazanan Padanya puanını 7 yaparak grubu lider tamamladı. Felvidek ise 3 puanda kalarak grubu 4’üncü sırada noktaladı. Bu sonuçla Padanya yarı finalde Abhazya ile eşleşti. Karşılaşmada Maçın Adamı ödülüne Padanya’dan Andrea Rota layık görüldü.

 

Önemli anlar

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın 61’inci dakikasında gelişen Padanya atağında sağ kanattan yapılan ortaya Felvidek savunması müdahale edemeyince geriden gelen Andrea Rota güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0

86’ncı dakikada Padanya rakip savunma oyuncusunun ceza alanı içerisinde topa elle müdahale etmesi sonrası penaltı kazandı. Oyuna sonradan dahil olan William topu dışarı gönderdi.

90+1’inci dakikada ileri çıkan Felvidek kalecisi Rostisla yapılan ortada kafa ile topu ağlara gönderdi ancak bu gol ofsayt gerekçesi ile geçerlilik kazanmadı. Padanya atışı çabuk kullanarak topu ilerdeki William ile buluşturdu. William da topu boş kaleye göndererek maçın skorunu belirledi.

 

Fotoğraf: Burhan Gürkan

Bu haber toplam 2873 defa okunmuştur
Etiketler :