1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Ozan Orhon City Mall’da konser verdi
Ozan Orhon City Mall’da konser verdi

Ozan Orhon City Mall’da konser verdi

Ozan Orhon, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özel konseri ile City Mall’da büyük beğeni topladı

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel Ozan Orhon konseri gerçekleşti.

20 Mayıs Cumartesi akşamı City Mall’un ön tarafındaki açık alanda gerçekleşen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği konserde, Ozan Orhon’un üstün performansı hafızalara kazındı.

“Canımsın Canım”, “Saman Alevi”, “Ortada Kuyu Var Yandan Geç”, “Oldu mu Şimdi?”  gibi unutulmaz hitlerin sahibi olan Ozan Orhon, City Mall konserinde “Muhteşem 90’lar” konsepti ile hafızalarda yer eden onlarca şarkıyı yeniden yorumlayarak dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. 90’ların yanında günümüzün en çok sevilen pop ve rock şarkılarını da yorumlayan Ozan Orhon, yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalarak üstün bir performans sergiledi ve büyük beğeni topladı.

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Büyümeye Devam Ediyor

City Mall bünyesine eklenecek yeni markalarla hacmini büyütmeye devam ediyor. Mayıs ayında City Mall içerisinde Graco Baby Shop, Via Mare Unisex Güzellik ve Bakım Salonu, oto yıkama, Techno Life elektronoik market ve Twiggy mağazalarının açılışlarının gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 3263 defa okunmuştur
Etiketler :