1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Önce play out dışı, sonra ilk beş
Önce play out dışı, sonra ilk beş

Önce play out dışı, sonra ilk beş

Teknik direktör Mehmetali Özgürgün hedeflerinin ilk 5 olduğunu, play out dışında kalmak istediklerini ayrıca Kupa’da gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

A+A-

Necmi Belge
Süper Lig’e yükseldiği günden beri liglerimize renk katan ve gösterdiği müthiş performans ile “Mesarya’nın Yıldızı” olarak spor tarihimizde yer alan Cihangir 2013-2014 futbol sezonuna çok ciddi hedefler ile hazırlanıyor.

Hedef İlk Beş ve play-out’un dışında kalmak
YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün,  hedeflerinin ligde ilk beşin içerisinde yer almak ve play-out’un dışında kalmak olduğunu açıklarken, Federasyon Kupası’nda da gidebilecekleri yere kadar gitmek olduğunu söyledi.
20 Temmuz 2013 tarihinde top başı yapmalarına rağmen, 8-10 temmuz arası salon çalışmaları ile hazırlıklara başladıklarını ifade eden Özgürgün bu dönemde ölçme, değerlendirme ve testlerle takımını güçlendirmeye çalıştıklarını vurguladı.

Hazırlık maçları devam ediyor 
Bu çalışmalara müteakip, 1 Ağustos’ta 2013-2014 sezonunu açtıklarını dile getiren  Özgürgün, bu dönemde antreman sayısını haftada dörtten beşe çıkardıklarını belirtti.
Özgürgün,  7 Ağustos’ta Yenicami ile hazırlık maçlarına başladıklarını ve sırasıyla 10 Ağustos Göçmenköy ve 14 Ağustos’ta yine Yenicami ile karşılaştıklarını söyledi.
Bu maçların sonuçlarının önemli olmadığını ifade eden Özgürgün, karşılaşmalarda takımını tanımaya ve oyun kapasitesi ile futbolcular arasındaki uyumu sağlamaya çalıştıklarının altını çizdi. Antrenmanlarla birlikte hazırlık maçlarına devam edeceklerini ifade eden Özgrgün, 16 Ağustos günü Gençlik Gücü ile karşılaşacaklarını açıkladı.

Kaleci sorunu Özgür ile çözüldü
Öte yandan serbest transfer hakkı ile Küçük Kaymaklı’ya transfer olan kaleci Türkkan Delideniz’den oluşan boşluğu Cihangir Özgür Ruso ile doldurdu. Bonservisi Tatlısu’da bulunan Özgür, geride bıraktığımız sezon Serdarlı forması giymişti. Cihangir böylelikle kaleci sorununu da çözmüş oldu.

Yabancılar deneniyor
Yabancı futbolcu konusunda çalışmalarını sürdüren Cihangir, üç futbolcuyu denemeyi sürdürüyor. Fildişi Sahilli futbolcu Eteme’nin yanı sıra, Kamerunlu futbolcular Yannick ve Yasin ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde karar verilmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1459 defa okunmuştur
Etiketler : , ,