1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Önce darp, sonra tecavüz
Önce darp, sonra tecavüz

Önce darp, sonra tecavüz

Girne’de S.T. isimli kişi, özel bir öğrenci yurdunda kız arkadaşını darp, ardından ise iki kez tecavüz etti. Zanlı darp suçunu kabul etti, mahkeme teminatla tutuksuz yargılama kararı verdi.

A+A-

Girne’de meydana gelen ciddi darp ve cinsel tecavüz suçlarından dolayı tutuklanan S.T. dün mahkemeye çıkarıldı.

Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Kader Artan,  zanlının 11 Kasım 2020 tarihinde Girne’de özel bir öğrenci yurdunda kız arkadaşını saçlarından çekip, yüzüne tokat atıp darp ettiğini, daha sonra iki kez tecavüz suçunu işlediğini söyledi. Polis, zanlının şikâyet üzerine gözaltına alındığını, müştekinin ise doktor kontrolünden geçirilerek, kan ve tırnak arası örneği alındığını söyledi. Polis, müştekinin ikinci ifadesinde de tecavüze uğradığını söylediğini aktardı. Polis memuru Artan, zanlının ifadesinde ciddi darbı kabul ettiğini ifade etti.  Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını kaydeden Artan, teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme iki kefilin 150 bin TL kefalet senedi imzalaması ve zanlının 15 bin TL nakit teminat yatırması şartları ile tutuksuz yargı kararı verdi.

Bu haber toplam 3833 defa okunmuştur