1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ön anlaşma sağlandı
Ön anlaşma sağlandı

Ön anlaşma sağlandı

Yenicami 2013 – 2014 futbol sezonunda takımın başına Hasan Topaloğlu’nu getirmeye hazırlanıyor

A+A-

Yenicami yeni sezonda takımı Hasan Topaloğlu’na emanet edecek. 3 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulda tek başkan adayı Bülent Avcan’ın başkanlığa seçilmesi halinde 2 sezon önce takımı Birinci Lig’den Süper Lig’e çıkaran Hasan Topaloğlu ile ön anlaşmaya varıldı

ERBAY, SERHAN VE SERKAN YAK’TA... Yenicami’ye yeniden dönmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Topaloğlu, Bostancı Bağcıl’dan Erbay Bertiz ile anlaşmaya vardıklarını, Lapta’dan Ahmet Coşkun’un transfer listelerinde bulunduğunu belirtti. Günün ilerleyen saatlerinde Serhan ve Serkan Önet’in siyah beyazlı ekibe dahil olduğu öğrenildi

YENİDÜZEN Spor Servisi
Yeni sezon öncesi hazırlıklara erken başlayan Yenicami, teknik adam konusunda Hasan Topaloğlu ile ön anlaşmaya vardı.
Kaan Kaner’in Yenicami başkanlığına devam etmeyeceğini açıklaması sonrasına siyah beyazlı kulüp yönetimi Bülent Avcan’ın 3 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulda başkan adayı olmasını destekleme kararı aldı. Şu an tek aday konumunda olan Avcan’ın genel kurulda başkan seçilmesi halinde takım Hasan Topaloğlu’na emanet edilecek.

Yardımcılar Uçaner, Gayır ve Perçinci
Topaloğlu’nun yardımcılıklarını son olarak Binatlı’da forma giyen ve futbolu bırakan Kemal Uçaner, geride bıraktığımız sezon Yenicami forması giyen ve futbolu bırakan Evren Gayır ile geçtiğimiz sezon Osman Emiroğlu’nun yardımcılığını yapan Emre Perçinci yapacak. İlerleyen günlerde teknik heyetin bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.
Taraflar dün bir araya gelerek prensip anlaşmasına vardılar. Yenicami Başkan Adayı Bülent Avcan, Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Gökhan Necipoğlu ile Güvenç Uluçhan varılan anlaşma sonrası basının karşısına geçtiler.

Topaloğlu: “Çok mutluyum”
Varılan anlaşma sonrası duygularını açıklayan Topaloğlu , Yenicami’ye döndüğü için mutlu olduğunu belirtti. Topaloğlu “İki yıl önce Yenicami’yi şampiyon yaparak ayrıldık. Yenicami’de futbol hayatına başlamış bir kişiyim. Antrenörlük hayatımı Yenicami’de devam ettireceğim için mutluyum. Tek hedefim var o da şampiyonluk. Doğru işler yapıp, Yenicami’ye 30’uncu yılında şampiyonluğu kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Erbay, Serkan ve Serhan YAK’ta
Başkan adayı Bülent Avcan Hasan Topaloğlu’na sonsuz güvendikleri için görüşüp anlaşmaya vardıklarını belirtti. Hasan Topaloğlu kesinleşen tek transferin Bostancı Bağcıl savunma oyuncusu Erbay Bertiz’in olduğunu dile getirirken, günün ilerleyen saatlerinde Serhan ve Serkan Önet kardeşlerin Yenicami ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.  Lapta’dan Ahmet Coşkun’un da transfer listesinde olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur
Etiketler :