1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Omorfo Motor-Bike Expo-2013
Omorfo Motor-Bike Expo-2013

Omorfo Motor-Bike Expo-2013

Omorfo Motor-Bike Expo-2013

A+A-


(Güzelyurt Motosiklet ve Bisiklet Şenliği)
 

Jawa Ali


Her ay bir etkinlik çerçevesinde düzenlediğimiz motosiklet festivali bu kez Güzelyurt Belediye kapalı çarşısı önünde yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Yaklaşık 270 motosiklet ve 300 civarında bisikletlinin katıldığı şenlikte iki adet ‘EN’ler yarışması ile bisikletçilerin özel bir parkurda düzenlediği bir yarış da yapıldı.
Yarışmalarda dereceye girenleri, her bölgeden katılan motorculardan doğaçlama olarak seçilmiş jüri üyeleri puan vererek seçmeye çalıştı.
‘EN BABA’ motorcu yarışmasında dereceye girenler 1. Taşkın Tuncay,  2. Sadık Zabit, 3. Birkan Özdoğru oldu. ‘EN HIZLI BİRA İÇME’ yarışmasını kazanan Deniz Aslım’a ise, iki adet bira ikram edilirken, Highline Air Tours şirketinden Tandem Paragliding paraşütle atlama firmasına ait bir adet atlama davetiyesi takdim edildi…
En baba motorcu yarışmasında dereceye girenler Bikers Club ve T&T Motors sponsorluğunda üç adet madalya ile ödüllendirildi…
Ayrıca bisiklet yarışı ve çekilişinde dereceye girenler Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.
Eğlenceye ”TATOOED BAND” müzik grubu tüm gücüyle ve muhteşem müziği ile ortama coşku katarken katılımcıların doyasıya eğlendiği gözlerden kaçmadı.
Bazı ilkleri de yaşadığımız şenlikte ateş ile dans gösterisi yapan Arda Dağlı ve tek tekerlekli bisiklet ile Gagnam Style dansı  yapan Bilcan Kaymakamtorunları  oldukça ilgi gördü.
Grup şenlik alanına, Gönyeli çemberinde toplanıp düzenli ve uygun bir hızla Güzelyurtlu motorcular eşliğinde şehir içinden görsel bir şov yaparak ulaştı.
“A Bar” ve Güzelyurtlu motorcuların yoğun çabalarıyla hazırlanan şenlik alanında, Güzelyurt Kaymakamı ve Belediye Başkanı da birer konuşma yaparak bu tür organizasyonların bölgeye canlılık getirdiğini ve uygun zamanlarda tekrarlanması konusunda tavsiyelerde bulundu.
Motosiklet kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması amacıyla hız kesmeden devam eden etkinliklerimizin bir sonraki ayağı 21 Nisan’da Lapta belediyesi işbirliğiyle Sempati Otel’in bahçesinde müzikli, eğlenceli ve yarışmalı bir şekilde gerçekleşecek.
Etkinlikler, kategori, marka, “cc” ayırımı olmaksızın tüm motorculara açık olup tüm motorsever halkımız davetlidir.
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1187 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 101. Sayısı

Adres Kıbrıs 101. Sayısı