1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Ölümlü kazaya ağır teminat
Ölümlü kazaya ağır teminat

Ölümlü kazaya ağır teminat

Gönyeli’de 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü Cuma Mağusalı’nın hayatını kaybettiği kaza ile ilgili tutuklanan araç sürücüsü O.G, ağır teminat şartları ile serbest bırakıldı

A+A-

YENİDÜZEN(ÖZEL)

Gönyeli’de 20 Şubat günü meydana gelen ve 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü Cuma Mağusalı’nın hayatını kaybettiği kaza ile ilgili tutuklanan araç sürücüsü O.G teminatla serbest kaldı.

‘Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölümüne sebep olma’ suçlamasıyla 21 Şubat Pazar günü mahkemeye çıkarılan zanlı O.G, dün ikinci kez çıkarıldığı Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde ağır teminata bağlandı.

Zanlı O.G, ‘KKTC vatandaşı 2’şer kişinin 100’er bin TL’lik kefalet senedi imzalaması, 15 bin TL nakdi teminat yatırması, haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispat-ı vücut yapması ve yurt dışına çıkışı yasaklanarak, tüm seyahat belgelerine polis tarafından el konulması’ koşulu ile serbest bırakıldı.

Kaza nasıl olmuştu?

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza; 20 Şubat günü  saat 14.15 sıralarında yaşanmıştı.

Gönyeli’de Defne Sokak üzerinden Belediye Bulvarı’na dikkatsizce giriş yapan 47 yaşındaki O.G yönetimindeki HC 735 plakalı araç, o esnada bulvar üzerinde Gönyeli’ye doğru seyreden Cuma Mağusalı yönetimindeki MD 014 plakalı motosiklete çarpmıştı.

Çarpma sonucunda savrulan motosiklet, bu sırada Gönyeli’den Lefkoşa’ya doğru gelmekte olan 49 yaşındaki Süleyman Yılmaz yönetimindeki EN 382 plakalı araçla yüz yüze çarpışmıştı.

Kaza sonrasında ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cuma Mağusalı, tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı.

Genç yaşta yaşamını yitiren Mağusalı’nın ölümü ailesi ve sevenleri yasa boğmuştu.

Bu haber toplam 2649 defa okunmuştur
İlgili Haberler