1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ölümlü kaza yargıda, ‘Gözüme sinek kaçtı’ dedi
Ölümlü kaza yargıda, ‘Gözüme sinek kaçtı’ dedi

Ölümlü kaza yargıda, ‘Gözüme sinek kaçtı’ dedi

Karaoğlanoğlu’nda dün gece 20 yaşındaki Ngoy David Kakudjı'nin yaşamına neden olan kazanın zanlısı, araç sürücüsü Mustafa Volkan Hasanbulli mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Karaoğlanoğlu’nda dün gece 20 yaşındaki Ngoy David Kakudjı'nin yaşamına neden olan kazanın zanlısı, araç sürücüsü Mustafa Volkan Hasanbulli mahkemeye çıkarıldı. Polis zanlının olay yerinden katıktan bir süre sonra avukatı ile polise gelerek teslim olduğunu belirtti, zanlı sürüdü ‘gözüme sinek kaçtı’ dedi.

Karaoğlanoğlu'nda (Ayorgi) dün akşam meydana gelen kaza sonucunda yaya olarak yolu geçmeye çalışan Ngoy David Kakudjı'nin ağır yaralanıp ölümüne sebep olan araç sürücüsü zanlı Mustafa Volkan Hasanbulli olay yerinden kaçtıktan sonra avukatı ile gelerek polise teslim oldu. Tutuklanan Hasanbulli mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Recep Arabulucu, zanlı Mustafa Volkan Hasanbulli'nin 11 Haziran 2020 tarihinde saat 22.30 sıralarında Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde Girne istikametine doğru seyrettiği sırada yönetimindeki GN 606 plakalı araç ile dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucu o esnada yolun kuzeyinden güneyine doğru geçmekte olan Ngoy David Kakudjı'ye çarpması

Polis, Ngoy David Kakudjı'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiğini söyledi.

Olay yerinden kaçtı, araç 300 metre uzakta, sokak arasında bulundu

Polis zanlının kaza sonrası olay yerinden kaçtığını ve aracının kaza yerine 300 metre uzaklıkta bir sokak arasında bulunduğunu mahkemeye aktardı.

Polis zanlının daha sonra avukatı ile polis karakoluna teslim olduğunu belirtti. Polis çavuşu Recep Arabulucu mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın yeni olduğunu alınması gereken ifadeler incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirterek zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“Gözüme sinek kaçtı, bir an dikkatimi kaybettim”

Polis şahadeti üzerine söz verilen zanlı araç kullanırken gözüne sinek kaçtığını ve bir an dikkatini kaybettiğini devamında bir şeye çarptığını hissettiğini ancak ne olduğunu daha sonra fark ettiğini ve avukatını arayıp teslim olduğunu söyledi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Jale Ergüden zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

Bu haber toplam 5235 defa okunmuştur
İlgili Haberler