1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Olayın şirketle ilgisi yoktur”
“Olayın şirketle ilgisi yoktur”

“Olayın şirketle ilgisi yoktur”

Lefkoşa’da dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda maddi hasar gören “Emlak Dünyası” isimli işletmenin direktörlerinden Ender Meta, “Olayın şirketle ticari hiçbir bağlantısı yoktur” dedi.

A+A-

Lefkoşa’da dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda maddi hasar gören “Emlak Dünyası” isimli işletmenin direktörlerinden Ender Meta, olayla ilgili açıklama yaptı, yaşananların şirketle ilgisi olmadığını söyledi. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Meta, “Hukuki sürecin tamamlanması sonrası gerekirse detaylı bilgi aktarımının ve açıklamanın da yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

Meta, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Herkese merhabalar, Lefkoşa, Küçük Kaymaklı’da bulunan Merkez ofisimizde dün gece yaşanan bombalama olayı ile ilgili üzüntülerimizi öncelikle sizlerle paylaşmak isteriz.

Neredeyse tüm şehrimizden duyulan ses, yaratılan hasar hepimizi çok korkuttu. Şans eseri yaralanan vatandaşımızın olmaması, herhangi bir insanımızın canına zarar gelmemesi en büyük tesellimiz ve sevincimiz oldu.

Olayın yaşandığı andan itibaren yardımlarını esirgemeyen, yanımızda olan, destek veren, arayayan veya mesaj atan herkese bu açıklama ile teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi belirtiriz. Olayın soruşturulması, tahkikatın gerçekleşmesi ve zanlının tutuklanıp mahkeme huzuruna çıkarılması aşamasına kadar büyük bir titizlikle uğraş veren polis teşkilatımıza minnettarız.

Mahkeme aşamasında olan durumla ilgili detaylı bir açıklama yapmamızın doğru olmayacağının bilincindeyiz. Ancak birçok çalışan ve iş ortaklarımızın ekmek kapısı olan işyerimizin, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza olan sorumluluğunu da düşünerek sizlere birinci ağızdan bir bilgilendirme yapma gereği duyuyoruz. Bilinmesini isteriz ki, hepimizi üzen ve korkutan dün geceki bombalama olayının EMLAK DÜNYASI “GREEN KEY ESTATE LTD.” ile ticari hiçbir bağlantısı ve ilgisi yoktur. Hukuki sürecin tamamlanması sonrası gerekirse detaylı bilgi aktarımının ve açıklamanın da yapabileceğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Bu haber toplam 2672 defa okunmuştur