1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. OKULLAR TATİL EDİLDİ
OKULLAR TATİL EDİLDİ

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Milli Eğitim ve Kültur Bakanlığı'na bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullar olumsuz hava şartları nedeniyle 6 Aralık Perşembe (yarın) tam gün tatil edildi.

A+A-

Milli Eğitim ve Kültur Bakanlığı'na bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullar olumsuz hava şartları nedeniyle 6 Aralık Perşembe (yarın) tam gün tatil edildi. Bakan Özyiğit Yenidüzen'e açıkladı: "Yarını tatil ilan ettik, Cuma'yı da gelişmelere göre açıklayacağız"

Bakanlığın açıklaması şu şekilde:

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı olarak Meteoroloji Dairesi ile yapılan görüşmeler doğrultusunda ülkemizi etkisi altına alan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların süreceği ve yarından itibaren şiddetini artırarak devam edeceği bilgisine ulaşılmıştır.

Birçok bölgede toprağın suya doymuş olduğu ve derelerin akışta olduğu gerçeğinden yola çıkarak yaşanabilecek tüm olumsuzluklara (sel, su baskını, dolu yağışı, yıldırım, yağış anında fırtına) karşı tüm okulların yarın (6 Aralık Perşembe Günü) tam gün tatil olmasına karar verilmiştir. 7 Aralık Cuma Günü için ise gelişmelere bağlı olarak gereken duyuru yapılacaktır.

 

 

Bu haber toplam 11245 defa okunmuştur