1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mustafa Ürcan 269 promil alkollü çıktı
Mustafa Ürcan 269 promil alkollü çıktı

Mustafa Ürcan 269 promil alkollü çıktı

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu'nda 3 Kasım gecesi  meydana gelen trafik kazasında Yılmaz çiftinin aracına arkadan çarpan 33 yaşındaki Mustafa Ürcan’ın 269 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazada hayatlarını kaybeden Yılmaz çiftinin otopsisi de sonuçlandı

A+A-

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu'nda 3 Kasım'da gecesi yarısı meydana gelen trafik kazasında Yılmaz çiftinin aracına arkadan çarpan 33 yaşındaki Mustafa Ürcan’ın 269 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Ürcan’ın 269 promil alkolle tespit edildiğini bildiren Polis Basın Subaylığı, kazada hayatlarını kaybeden Devrim Yılmaz ve Seda Suat Yılmaz'ın otopsilerinin de bugün yapıldığını açıkladı.

Polisten verilen bilgide,  “Devrim Yılmaz'ın ölüm sebebi "Trafik kazası ile oluşması mümkün, çoklu kaburga kemikleri kırıkları, iç organ ve büyük damar yaralanması ve iç kanama" , Seda Suat Yılmaz'ın ise "Trafik kazası ile oluşması mümkün, çoklu kaburga kemikleri kırıkları, beyin kanaması, iç organ yaralanması ve iç kanama sonucu olduğu tespit edildiği” belirtildi.

Bu haber toplam 6305 defa okunmuştur
İlgili Haberler