1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe sert çıkıştı
Mormenekşe sert çıkıştı

Mormenekşe sert çıkıştı

Birinci Lig’in 18’inci haftasında Görneç Sentetik Sahası’nda oynanan ve 5 sarı kart ile 2 kırmızı kartın çıktığı Görneç – Mormenekşe maçı sonrası konuk ekip maçın hakemi Alkın Gedikoğlu’nu hedef aldı

A+A-

 

 

Mormenekşe, hafta sonu oynadığı ve 1-1’lik sonuçla tamamlanan Görneç maçından sonra dün “Hakem faciası yaşadık” başlığı ile bir basın bildirisi yayınladı. Konuk Mormenekşe açıklamada maçın hakemi Alkın Gedikoğlu’nun kötü bir yönetim sergilediğini ve görevi bırakması gerektiğini belirtti. Bildiri şöyle:
“Hafta sonu deplasmanda karşılaştığımız Görneç maçında yaşanan hakem katliamı tüm spor kamuoyunun malumudur. Bu maçta hakem Alkın Gedikoğlu’nun oldukça kötü ve taraflı yönetimi zirve yolunda ilerlerken bizim 2 puanımızın kaybına neden olmuştur. Maçın orta hakemi Alkın Gedikoğlu maçta o kadar kötü ve yanlı bir yönetim göstermiştir ki maçı izlemeye gelen başta spor yazarları olmak üzere, taraflı tarafsız herkes hayretler içerisinde kalmıştır. Hakem Gedikoğlu maç içerisinde 2 net penaltımızı vermemiş,maçta çıkardığı tüm sarı kartları bizim oyunculara göstermiş, Görneç’in 15 sırt numaralı futbolcusu Emrah Babahan’ın futbolcumuz Hasan Mani’ye aşikar şekilde maç içerisinde attığı tokatı görmezlikten gelmiş, maçta oldukça üstün olduğumuz süre içerisinde kalecimiz Devrim’i kırmızı kartla oyun dışına göndermiştir. Ne acıdır ki son iki yılda aleyhimize yapılan tüm hakem hatalarında maçın hakemi hep Alkın Gedikoğlu olmuştur”

“Gedikoğlu düdüğünü assın”
“Zirve yolunda ilerlediğimiz bu yolda,bu kötü yönetim maalesef canımızı yakmıştır. Artık tahammülümüz kalmamıştır. Her puanın önemli olduğı bu yarışta bizler adil yönetim istiyoruz. Bundan dolayı adaletine güvenmediğimiz hakem Alkın Gedikoğlu’nun bu düdüğü asması gerektiğine inanıyoruz. Gedikoğlu bu mesleği bıraksın ki, alttan gelen genç, yetenekli ve adaletli hakemlerin önü açılsın. Futbol Federasyonu’nahakem Alkın Gedikoğlu’nu artık maçlarımıza istemiyoruz başvurumuzu yapıp, taraftarlarımıza tüm haklarımızı sonuna kadar koruyacağımızın sözünü veriyoruz”

Bu haber toplam 1631 defa okunmuştur
Etiketler : , ,