1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Mercedes 1 Nisan'da sahibini buluyor
Mercedes 1 Nisan'da sahibini buluyor

Mercedes 1 Nisan'da sahibini buluyor

Alışveriş ve Yaşam Merkezi City Mall’un yoğun ilgi gören Mercedes kampanyası sona yaklaşıyor.

A+A-

 

 

Alışveriş ve Yaşam Merkezi City Mall’un yoğun ilgi gören Mercedes kampanyası sona yaklaşıyor.

1 Nisan Cumartesi günü, Mercedes GLA City Mall’da gerçekleşecek çekiliş ile sahibini bulacak.

50 bine yakın biletin verildiği ve 31 Mart’a kadar devam edecek olan City Mall Mercedes GLA kampanyasının çekilişi KKTC Spor Dairesi Piyangolar Birimi tarafından gerçekleştirilecek.

Vurucu şarkı sözleri ve besteleri ile 7'den 70'e geniş ve sadık bir hayran kitlesi edinen Yüksek Sadakat müzik grubu; City Mall Mercedes çekilişi etkinliğinin konuğu olacak.

1 Nisan Cumartesi günü saat 17:00’de City Mall’da gerçekleşcek olan çekiliş etkinliğinde Yüksek Sadakat grubu akustik bir konser ile yer alacak. Akustik konser sonrasında ise Yüksek Sadakat grup üyeleri sevenleriyle fotoğraf çektirip imza verecek.

"Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer", "Haydi Gel İçelim", "Aşk Durdukça", "Ben Seni Arayamam" gibi hitleriyle tanınan, Türkiye'nin en iyi rock gruplarından Yüksek Sadakat, çok özel bir akustik konser ve imza etkinliği ile City Mall'da Kıbrıs'taki hayranlarıyla  buluşacak.

​City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Mercedes GLA'ya sahip olma şansı hala devam ediyor. City Mall ziyaretçileri, 31 Mart saat 22:00’ye kadar City Mall mağazalarından toplamda yapacakları her 150 TL harcama karşılığında bir bilet alabilirler.

Alanının üst segmentinde yer alan seçkin dünya markalarını Kuzey Kıbrıs’ta tek bir çatı altında buluşturan City Mall’da %80’e varan büyük bahar indirimleri devam ediyor. Bir çok kampanyası  ve sürekli çeşitlenen indirimleriyle City Mall, ziyaretçilerine mutlu alışveriş olanağı sunuyor.

City Mall’da yer alan markalar:

LC Waikiki, İpekyol, U.S. Polo, Sport Soul, Derimod, Jakamen, 5.10.15 Kids, Adidas, Avva, Twist,  Mudo Collection, Roman, Pierre Cardin, Reebok, Kom, Penti, Mert Optik, L’Original by Memduh Erdal, Saydam Shoes, Collezione, Index, Yar Plus, ASM Homes, Esse, Reşat Kuyumculuk, EK Accessories, Section - Personal Care, Vodafone, Andromeda, Bosch, Toyzz Shop, Dünya Oto, Karaoğlan Kuruyemiş, Mardo Cafe, Southern Fried Chicken (SFC), Lucky Cat, Burger City, All The Perks, BayDöner, Sampi, Selamlique, Simit Dünyası, Waffle Art, Republic Bar & Bistro, Cinema Pink (açılışa hazırlanıyor), Fun Lab, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Ünimar Supermarket.

 

 

 

Bu haber toplam 3563 defa okunmuştur
Etiketler :