1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Massa Kaymaklı’da
Massa Kaymaklı’da

Massa Kaymaklı’da

Küçük Kaymaklı Massa transferinde mutlu sona ulaştı, dün adaya gelen oyuncu ayağının tozu ile çalışmalara başladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, bir süredir kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği golcü oyuncu Geoffrey Massa’yı adaya getirdi. Ugandalı oyuncu dün adaya gelir gelmez ayağının tozu ile yeşil siyahlıların çalışmasına katıldı.

Bir dönem Yenicami forması giyerek gol krallığı yaşayan Massa için siyah beyazlılar tüm haklarının kendisinde olduğu belirtmiş, adaya getirmeyi planlayan K.Kaymaklı için transferde pürüz yaşanmıştı. Oyuncunun serbest kalma bedelini KTFF’ye yatıran Kaymaklı, dün oyuncuyu adaya getirdi.

Massa: “Şampiyonluk yaşamaya geldim”

Massa ayağının tozu ile takımla birlikte idmanlara başladı. Yeniden burada bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Massa, Yenicami’de yaşadığı şampiyonluğu unutmadığını ancak Küçük Kaymaklı kulübünün büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Massa, Küçük Kaymaklı’da şampiyonluk yaşamaya geldiğini ve bunu da başarmak için takım arkadaşları ile birlikte çok çalışacağını söyledi.

 

Karayel: “Massa’nın gelmesi bizi hedefe bir adım daha yanaştırdı”

Yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık üç haftadan beridir sürdüren Küçük Kaymaklı’da teknik direktör İltaç Karayel arzuladığı yabancı oyuncu Massa’nın transfer işlemlerinin tamamlanmasına ve takımla birlikte idmanlara çıkmasına çok sevindiğinin altını çizdi. Karayel, “Massa’nın takıma katılması ile birlikte koyduğumuz şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştık” dedi. 21 Ağustos’a kadar yabancı transferini tamamlayıp kamp çalışması için adadan ayrılacaklarını belirten İltaç Karayel, “Biz Türkiye’ye kampa giderken bu oyunculara da vereceğimiz program çerçevesinde onları hazır hale getireceğiz. Kamp dönüşü yapacağımız yaklaşık üç haftalık birlikte çalışmayla da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”  dedi. Yerli oyuncu transferine noktayı koyduklarını açıklayan Karayel, “Şu ana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyor. Massa geldi, bu hafta içinde yarın Hamitköy, Cumartesi’de Baf Ülkü Yurdu ile birer hazırlık maçı yapacağız ve o maçlarda da 2 -3 yabancı oyuncu deneme fırsatı daha bulacağız” dedi.

Bu haber toplam 1866 defa okunmuştur