1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mağusa’da infial
Mağusa’da infial

Mağusa’da infial

Mağusa’da yaşanan bir ‘tutuklama’ ortaya atılan iddialarla infiale neden oldu. Eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla T.E’den silah zoruyla önce 15 bin TL tutarında üç çek almak, daha sonra ilgili kişiyi eşi vasıtasıyla bir köye çağırarak “tecavüz” ederek vid

A+A-

Mağusa’da ‘soygun’ ve’ tecavüz’ suçlaması ile tutuklanan çift, pek çok farklı iddia ile Mahkeme’ye çıkarıldı, haklarında 3 gün tutukluluk kararı verildi. Bu tutuklama ile birlikte ortaya atılan iddialar infiale neden oldu.

Eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla T.E’den silah zoruyla önce 15 bin TL tutarında üç çek almak, daha sonra  ilgili kişiye “tecavüz” ederek videoya kaydetmek suçlaması  ile Ö.Ç ve eşi polis tarafından tutuklandı.
“Kanunsuz tabanca tasarrufu”, “Kanunsuz tabanca taşıma”, “Soygun”, “Şiddet tehdidi” ve “Cinsel Tecavüz” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlılar Ö.Ç ile R.Ç tahkikatın sürdürülmesi için 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Silah zoruyla tecavüz etti...

Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı Ö.Ç’nin 2015 yılı Ocak ayı içerisinde eşi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü 50 yaşındaki T.E’ye, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı gösterdikten sonra “vurmak” ve “kızına zarar vermek” gibi şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi.
Polis ayrıca, Ö.Ç’nin tehditle 15 bin TL tutarındaki 3 adet çek yaprağını alarak soygun suçu işlediğini öne sürdü.

‘Eşine arattırdı, tecavüz etti’

Polis ayrıca 20 Haziran tarihinde zanlı Ö.Ç’nin eşine telefon ile T.E’yi arattırarak Güvercinlik köyünün kuzey kısmında bulunan eski kilise bölgesine gelmesini sağladığını belirtti.
T.E’nin konu bölgeye geldikten sonra zanlı Ö.Ç’nin gizlendiği arabadan çıkarak, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı T.E’ye doğrulttuğunu söyleyen polis, ardından bu kişiye cinsel tecavüzde bulunduğunu ve olay anını cep telefonu ile videoya kaydettiğini belirtti.
Öte yandan Güden, zanlı Ö.Ç’nin T.E’yi polise gitmesi halinde görüntüleri internette yayınlamakla tehdit ettiğini açıkladı.
Tahkikat memuru Polis Müfettiş Muavini Faysal Güden, olayın 20 Haziran tarihinde polisin bilgisine gelmesi üzerine zanlı Ö.Ç ile eşi R.Ç’nin tutuklandığını söyledi.
Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Güden, her iki zanlının da 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3’er gün süreyle tutuklu kalacaklar...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ömer Çalıcıoğlu ile Rahme Çalıcıoğlu’nun tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

(Gamze PİR BAYKUR, YD)

Bu haber toplam 3528 defa okunmuştur
İlgili Haberler