1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa yine yağmura mahkum!
Lefkoşa yine yağmura mahkum!

Lefkoşa yine yağmura mahkum!

Başkentte daha önce su biriken bölgelerde toprağa karışan sular bazı yolları çamur deryasına döndürdü.

A+A-

 

Özellikle Göçmenköy bölgesindeki ışıklar yolu üzeri su birikintisiyle trafikte aksama yaşanırken, yağmur sularının girdiği evlere Lefkoşa Türk Belediyesi ekipleri acil müdahalede bulundu.


Didem MENTEŞ
Lefkoşa yine yağmura teslim oldu… Her yıl yağmur sonrası karşılaştığımız manzaralar dün yine objektiflere yansıdı. Dün öğlen bastıran dolu ile karışık şiddetli yağmur trafiği olumsuz etkilerken, bazı evlerde de hasara yol açtı. Meteoroloji Dairesi’nin tüm uyarılarına rağmen birçok vatandaş dün yine yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı.
Başkentte daha önce su biriken bölgelerde yine su birikintileri oluştu, toprağa karışan sular bazı yolları çamur deryasına döndürdü.

Aynı manzaralar
Özellikle Göçmenköy bölgesindeki  ışıklar yolu üzeri su birikintisiyle trafikte aksama yaşanırken, yağmur sularının girdiği evlere Lefkoşa Türk Belediyesi ekipleri acil müdahalede bulundu.
Sanayi bölgesinde ise yine aynı manzaralar yaşandı. Doktoroğlu ve Işıl Reklam önü yine çamurlu havuza döndü… O yoldan makam aracıyla geçmeye çalışan Eğitim, Spor ve Gençlik Bakan Mutlu Atasayan yolun kapanması nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.

Denizgezen: “Böyle rezalet olmaz”
Göçmenköy’de ışıklar yanında bulunan Göçmen Evleri’nde oturan Ali Rıza Denizgezen isimli vatandaş, her yıl aşırı yağmur nedeniyle evinin ve garajının su dolduğunu söyledi. Yol üzerinde su kanalı bulunmadığını belirten Denizgezen, “Biraz da yağsa sular altında kalacağız. Bir kanal açsalar su akıp gidecek ama olmadığı için yoldan geçen araçlardan oluşan su dalgaları hep bahçeye giriyor. Evde iki hasta vardı, şimdi dört hasta oldu” dedi. “Böyle rezalet olmaz” diyen Ali Rıza Denizgezen, dünyanın hiçbir yerinde böyle rezalet görülmediğinin altını çizdi.

Bu haber toplam 1940 defa okunmuştur
Etiketler : ,