1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa yağmura teslim
Lefkoşa yağmura teslim

Lefkoşa yağmura teslim

Lefkoşa'da yağışlar nedeniyle kısa süreliğine trafik akışına kapanan Cemal Gürsel Caddesinin Sedat Simavi Endüstri meslek lisesi önü ile Girne Kapısı arsındaki yol yeniden trafiğe açıldı

A+A-

Lefkoşa'da aniden bastıran şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Birçok sokakta su birikintileri oluştu, yağmura pazar alanında yakalananlar zor anlar yaşadı.

Lefkoşa'da yağışlar nedeniyle kısa süreliğine trafik akışına kapanan Cemal Gürsel Caddesinin Sedat Simavi Endüstri meslek lisesi önü ile Girne Kapısı arsındaki yol yeniden trafiğe açıldı.

 

POLİS BASIN SUBAYLIGI LEFKOŞA'DAN SON BİLGİLERİ AÇIKLADI

Aniden etkili olan yağışlar sonucu Lefkoşa'da bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Organize sanayi bölgesinde ilk tespitlere göre iki iş yerine ait depo ile Lefkoşa'da eski peyak arkası belediye evlerini su bastı. Surlar içinde ise bir elektrik direği devrildi. İtfaiye ekipleri müdahale ediyor.

 

YONCA KAVŞAĞI-ERCAN GÜZERGAHINA YÜKSEK GERİLİM HATTI DÜŞTÜ TRAFİK DURDU

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Ercan Yonca Kavşağı-Ercan Havaalanı yolu üzerine düşen yüksek gerilim hattı trafiğin bir süre durmasına neden oldu. 

Gerilim hattının düşmesi sonucu bir kaza veya yaralanma olmadı ancak Ercan yönüne trafik durdu, yol içerisinde uzun bir kuyruk oluştu.

Polisin olay yerine gelmesiyle Lefkoşa yönüne giden çift şeritli yol, polis kontrolünde tek şeride düşürülerek Ercan’a hem geliş hem de gidiş sağlandı. 

 

q1-027.gif

 

q2-013.gif

 

q3-005.gif

 

 

q1-025.gif

 

Yağmur sırasında bazı gölgelikler yıkıldı, birçok yurttaş aracına zor yetişti.Yağmurun bastırmasıyla pazar yerinden kaçamayan bazı yurttaşlar derme çatma brandaların altına sığındı.

 

q2-012.gif

 

q3-004.gif

 

q4.gif

 

e1.gif

 

j.gif

 

Lefkoşa Surlariçi'nde bir evin çatısından kopan demir parçalar Ayluga Kilisesi'nin damına düştü. 

 

e1-001.gif

 

Lefkoşa'da şiddetli yağış sonrası Girne Kapısı-Meclis güzergahı sular altında kaldı. Yol trafiğe kapatıldı. Bazı ev ve işyerlerini su bastı.

q1-028.gif

 

qq-003.gif

 

qq2-001.gif

 

q1-030.gif

 

q2-014.gif

 

q1-031.gif

 

q2-015.gif

Fotoğraflar: Didem Menteş, Fehime Alsaya, Levent Özdağ

Bu haber toplam 13952 defa okunmuştur
Etiketler : ,