1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke tarihinde bir ilk
Lefke tarihinde bir ilk

Lefke tarihinde bir ilk

İlk devrenin tamamlanmasına 1 hafta kala 24 puanla üçüncü sırada yer alan Lefke’de teknik direktör Toygar Davulcu, ilk yarı bitmeden 20 puan barajını geçmelerinin kulüp tarihinde bir ilk olduğunu belirtti

A+A-

Necmi Belge
K-Pet Süper Lig’de son iki haftada aldığı farklı galibiyetler ve topladığı 24 puanla lig üçüncülüğüne yerleşen, aynı zamanda zirveyi tehdit eden Lefke’nin başarılı teknik direktörü Toygar Davulcu, takımının bu müthiş çıkışı ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuştu.

Lefke tarihinde bir rekor
Davulcu, geçen yıldan bu yana bir çıkış içerisinde olduklarını belirtti. Bu müthiş çıkış sonucu kulüp tarihinde ilk kez, ligin ilk yarısı itibarıyla 20 puan barajını geçtiklerinin altını çizen Davulcu, burada en büyük pay başkan, yönetim kurulu ile futbolcuların olduğunu vurguladı.
Bu başarının aslında çok önemli olduğunu ifade eden Davulcu, bu sezon yerli transfer yapmayan ve altyapıdan, kendi özkaynaklarından yetiştiridiği futbolcular ile bu başarıyı yakalayan bir takım olduklarına dikkati çekti.

“Lig sıralamasındaki yerimizden memnunuz”
Lig sıralamasında bulundukları yerden oldukça memnun olduklarını dile getiren Davulcu, önemli olanın bu yeri sezon sonuna kadar korumak olduğunu belirtti. Lefke’nin bu sezon yaşadığı gol patlamasını da değerlendiren Teknik Direktör Davulcu, bugüne kadar oynadıkları 12 karşılaşmada 31 gol attıklarını anımsattı. Davulcu, bu gol patlamasını çok çalışmaya, takımın içindeki uyuma, yardımlaşmanın düzeyde olmasına ve kollektif futbola borçlu olduklarının altını çizdi.

“Yeni Boğaziçi zor deplasman”
İlk yarının son haftasında, çok zor bir deplasmana çıkacaklarını belirten Davulcu, rakipleri Yeni Boğaziçi’nin kendi saha ve seyiricisi önünde başarılı olan bir ekip olduğunu vurguladı.
Lefke adına, çok zor bir karşılaşma geçeceğinin bilincinide olduklarını ifade eden Davulcu ancak, bu maçta iyi bir performans sergileyip, puanlar alamayı amaçladıklarını  buna rağmen, centilmence bir karşılaşma olmasını temenni  ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur
Etiketler : ,